среда, 29 јуна, 2022
spot_img
HomeŽivotČUDO Fudbaler se posle šest meseci probudio iz kome | Život

ČUDO Fudbaler se posle šest meseci probudio iz kome | Život


Australijski fudbaler, Deni Hodžson, skoro pola godine bio je u komi nakon što ga je napao jedan tinejdžer na ulici. Napad se desio početkom septembra u Pertu gde Hodžson inače živi, a na kraju je jedan 17-godišnjak priznao da je napao Hodžsona i pobegao.

Posle udarca australijski fudbaler je glavom udario u beton nakon čega je doživeo krvarenje u mozgu i brzim dolaskom hitne pomoći spašen mu je život. Ipak, Hodžson je na kraju završio u komi u kojoj je bio do pre nekoliko dana kada je njegova porodica dobila pravo božićno čudo.

Naime, ovaj 26-godišnji fudbaler je uspeo da se probudi nedavno iz kome, a ta vest je oduševila sportsku javnost. Njegova porodica je presrećna što je preživeo, pa je čak dobio dozvolu od bolnice da Božić provede u krugu porodice.

Ime napadača nije se otkrilo zbog toga što je maloletan, ali policija je uspela da ga uhapsi i on je priznao da je udario Hodžsona.

Novo saslušanje na sudu zakazano je za naredni mesec i on će sigurno dobiti zatvorsku kaznu, ali može odahnuti što se Hodžson uspio izvući i preživeti.

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments