понедељак, 8 августа, 2022
spot_img
HomeSve vestiPOGLEDAJTE! DESETINE POLICAJACA - Nulta Tačka

POGLEDAJTE! DESETINE POLICAJACA – Nulta Tačka


Kako je izvestio TFTP, ranije ovog meseca gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio proširio je već tiranski program „Ključ za Njujork“ koji je nametnuo nalog vakcinacije za radnike i mušterije u restoranima, za fitnes, zabavu i performanse u zatvorenom prostoru. Svako ko bi želeo da uđe na javno mesto mora prvo da na tom mestu da uvid u svoju ličnu medicinsku dokumentaciju pružanjem dokaza da je primio vakcinu protiv COVID-19.

Počevši od prošle nedelje, ova diskriminatorna i nenaučna praksa proširena je na decu od 5 do 11 godina, koja su sada takođe prinuđena da pokažu dokaz o vakcinaciji da bi ušla na javna mesta. Sada, kao što video ispod pokazuje, ta nedela su došla na naplatu.

„Njujork neće odstupiti ni centimetar u borbi protiv COVID-19. Vakcinacija je izlaz iz ove pandemije, a ovo su hrabre, prve mere za podsticanje Njujorčana da čuvaju sebe i svoje zajednice“, rekao je gradonačelnik Bil de Blasio. „Od naloga na radnom mestu, preko podsticaja od 100 dolara, do ponude vakcinacije na mobilnim mestima i kod kuće, nijedno mesto u zemlji nije učinilo više da okonča eru COVID-a. A ako još niste preduzeli ovaj korak: nema boljeg dana od današnjeg da se zauzmete za svoj grad”.

Očigledno, Bil nije gledao podatke i čitao naslove širom planete koji pokazuju da mesta čak i sa stopom vakcinacije od 100% doživljavaju ogroman porast slučajeva COVID-19 — uključujući Njujork koji trenutno čini 10% svih prijavljenih slučajeva u celoj zemlji — uprkos njihovoj izgradnji kovid policijske države.

Ipak, vlada sprovodi tiranski mandat i sada policajci jure decu. Na video snimku ispod, mali dečak je traumatizovan dok se policajci okupljaju oko njega i njegove majke u restoranu u Njujorku jer su pokušali da večeraju bez pokazivanja papira.

Nisu samo jedan ili dva policajca odgovorili na poziv. Više od deset policajaca je poslato da se obračuna sa nevinim dečakom i njegovom majkom koji su se usudili da zgrabe zalogaj i da jedu a da nisu javno pokazali svoju ličnu istoriju bolesti.

Pre samo dve godine, ovakva scena šokirala bi svet. Da su majku i dete opkolili desetak naoružanih državnih agenata i izbacili ih iz restorana jer nisu objavili svoju istoriju bolesti, novinske agencije širom sveta bi objavile ovu priču.

Sada je, međutim, ovo uobičajeno u zemlji covid distopije. Dok gledate video ispod, obratite pažnju na ženu koja snima. Ona neprestano pita policiju da li je to ono za šta su se opredelili kada su postali policajci.

„Da li ste se za ovo prijavili? Da li vam tako izgleda pravda? Da li ste o tome sanjali kada ste želeli da budete policajac?”

Očigledno, ovi policajci nisu mogli manje da brinu o tome kako izgleda stvarna pravda. Oni samo „rade svoj posao“ i slepo izvršavaju naređenja iz klase tirana.

Ako podržavate tretiranje ljudi na ovaj način zbog njihovih ličnih medicinskih izbora, zaslužujete paklenu policijsku državu koja će neizbežno uslediti. Provakseri koji podržavaju pasoše za vakcine misle da su sada bezbedni jer policija sprovodi ono što oni žele.

Nažalost, međutim, njihovo nepoznavanje istorije ostavlja ih nesvesnim činjenice da se vlada nikada ne odriče vlasti i da se slobode nikada ne vraćaju kada se predaju. Samo je pitanje vremena kada će oni koji se zalažu za takvu autoritarnu segregaciju postati žrtve upravo politike za koju su navijali kada im je koristila. Upozoreni ste.

Nulta Tačka/ActivistPost

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments