уторак, 28 јуна, 2022
spot_img
HomeSve vestiPOROTA DONELA ODLUKU! MAKSVELOVA - Nulta Tačka

POROTA DONELA ODLUKU! MAKSVELOVA – Nulta Tačka


Porota je donela odluku na suđenju Giljen Maksvel, saradnici milijardera pedofila Džefrija Epstajnc, za seksualnu trgovinu.

Presuda će uskoro biti pročitana na sudu, prenosi CNN.

Porta, sastavljena od šest žena i šest muškaraca, raspravljao je oko 40 sati tokom šezdeset dana.

Podsetimo, Maksvel (59) optužena je za seksualnu trgovinu i druge zločine zbog navodnog vrbovanja i pripremanja četiri tinejdžerke za seksualne odnose sa pokojnim finansijerom Džefrijem Epstajnom između 1994. i 2004. godine.

Kako prenosi RT, Maksvelovu čeka do 65. godina zatvora a od strane porote je proglašena krivom za 5 od 6 tačaka optužbe.

„Gislejn Maksvel je bila odrasla žena koja je progonila ranjivu decu“, rekla je tužiteljka Alison Mo prošle nedelje u svojoj završnoj reči na suđenju članovima britanske kreme za socijalno seksualno zlostavljanje, pozivajući porote da je „proglase odgovornom“.

„Igrala je istu igru iznova i iznova“, rekao je Mo. „Ona je manipulisala svojim žrtvama i pripremala ih za seksualno zlostavljanje.

Maksvel se ne oseća krivom, odbrana tvrdi da je ona žrtveni jarac za Epstajna

Njeni advokati tvrde da je tretiraju kao zamenu za Epstajna, koji se ubio u zatvorskoj ćeliji na Menhetnu 2019. u 66. godini, čekajući suđenje pod optužbom za seksualno zlostavljanje.

Odbrana je nastojala da četiri žrtve prikaže kao nepouzdane.

Moe je u završnoj reči opovrgla tvrdnje odbrane da Maksvel nije bio svestan nijednog od zločina koje je Epštajn počinio, ukazujući na činjenicu da su bili u vezi 11 godina i da je to bilo “ključno za praksu”.

„Kada ste sa nekim od 11 godina, znate šta on voli“, rekao je Mo.

“Epštajn je voleo maloletne devojke. Voleo je da dodiruje maloletne devojke. Maksvelova je to znala.”

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I SAŠA RADULOVIĆ

NultaTačkaSource link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments