среда, 29 јуна, 2022
spot_img
HomeSve vestiBIL GEJTS DOŽIVLJAVA ORGAZAM DOK VODITELJ

BIL GEJTS DOŽIVLJAVA ORGAZAM DOK VODITELJ


Liberalni “proveravači činjenica” su u žurbi da iskontrolišu štete nakon što se ponovo pojavio star višemesečni snimak koji prikazuje Bil Gejtsa kako se osmehuje dok je voditelj CNN-a Anderson Kuper razgovarao o uzimanju beneficija socijalnog osiguranja od nevakcinisanih Amerikanaca.

U snimku koji ponovo kruži društvenim mrežama od 4. avgusta 2021. na CNN-u, Kuper pita Gejtsa da li bi SAD trebale da razmotre da istiskuju nevakcinisane uz više ograničenja.

Pronicljivi komentator na Tviteru primetio je da je Gejts izgleda doživeo “potpuni orgazam” dok je Kuper govorio o autoritarnim ograničenjima.

„Socijalno osiguranje, morate biti vakcinisani ako želite da dobijete bilo šta, kakve god beneficije daju, morate biti vakcinisani“, kaže Kuper Gejtsu.

U međuvremenu, čini se da bivši izvršni direktor Microsofta jedva suzdržava da pokaže soje veselje.

Za potpuni kontekst, evo punog Kuperovog pitanja, u kojem se postavlja pitanje da li je Gejts favorizovao savezne ili državne obaveze za vakcinaciju ili mandate koje nameću korporacije.

Očigledno, korporacije sve češće govore da morate biti vakcinisani da biste radili u našoj korporaciji. Da li je to nešto što podržavate? I da li mislite da bi savezna vlada ili vlade saveznih država, ili u najmanju ruku, federalna vlada trebala naložiti, ako želite ući u avion, morate biti vakcinisani; ako želite da dobijete socijalno osiguranje, morate se vakcinisati; ako želite da dobijete bilo kakve beneficije koje daju, morate se vakcinisati. Je li to nešto što SAD mogu i trebaju učiniti?

Jedan od razloga zašto je Gejts možda bio posebno vrtoglav mogao bi biti taj što se intervju tog dana odnosio na njegovu blisku povezanost s preminulim pedofilom Džefrijem Epštajnom.

Dok Gejts nije izričito podržavao uskraćivanje beneficija socijalnog osiguranja, podržao je ideju da korporacije nameću sopstvene obaveze za vakcinaciju.

Evo njegovog odgovora:

“Pa, svakako, ako uzmete slučaj kao što su starački domovi, gde, znate, vidimo prenos prvenstveno preko nevakcinisanih ljudi”, rekao je Gejts. „Tamo možete napraviti vrlo uvjerljiv slučaj. Ako jednom odete daleko od toga, postavlja se pitanje da li će uspeti da naterate ljude da budu više zainteresovani da potraže vakcinu? Znate, jedan starački dom je rekao hej, ‘Ako nam to treba, ali drugima ne, znate, onda jednostavno imam manje radnika’.”

Levo orijentisana medijska kuća Mediaite tvrdi da su korisnici društvenih mreža prevareni misleći da je intervju bio nedavno, ali video je jasno označen vremenskom oznakom “4. avgust 2021.” u gornjem levom uglu.

 Associated Press je takođe pokušao da razotkrije ovaj viralni video, lažno tvrdeći da su korisnici društvenih mreža uznemireni što je Anderson Kuper promovisao uskraćivanje socijalnog osiguranja; međutim, tvrdnja onih koji su postavili video, bila je da je Bil Gejts imao orgazmičnu reakciju na Kuperovo pitanje, na koje AP nije odgovorio.

Nulta Tačka/InfoWarsSource link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments