среда, 29 јуна, 2022
spot_img
HomeSve vestiBOLNICE MOLE OTPUŠTENE NEVAKCINISANE - Nulta Tačka

BOLNICE MOLE OTPUŠTENE NEVAKCINISANE – Nulta Tačka


Od zdravstvenih radnika koji su otpušteni zbog odbijanja da se vakcinišu, masovno se traži da se vrate jer nema ko da radi, zbog nedostatka osoblja.

U jednom video snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama, medicinska sestra prepričava „istinitu priču“ o njenoj bolnici koja traži od nje da se vrati.

„15. novembra mi je otkazan posao medicinske sestre zbog naredbe. Ovog vikenda, 18. decembra, dobila sam poruku od osoblja u kojoj me pitaju da li mogu da radim ovog vikenda tokom celog Božića pa sve do Nove godine. Tako su očajnički kratki“, priča medicinska sestra.

U drugom virusnom postu na društvenim mrežama, žena je dokumentovala bolnicu u Oregonu koja otpušta nevakcinisano osoblje, samo da bi nastavila i zaposlila nevakcinisane „putujuće medicinske sestre“.

Pozivi za pomoć dolaze pošto je CDC u ponedeljak revidirao svoje smernice za karantin, skraćujući preporučeno vreme izolacije od infekcije Covid-19 sa 10 na 5 dana.

Isto se dešava širom sveta, sa sve više bolnica koje shvataju da je obavezna vakcinacija “udarac u nogu” jer su hospitalizacije NEvakcinisanih od Omicrona u porastu.

Viralni post koji se pojavio na Fejsbuku dokumentovao je kako se još jedan bolnički radnik otpušten zbog nevakcinisanja sada moli da se vrati na prve linije fronta.

„Danas sam primio iznenađujući e-mail“, opisuje se u postu i dodaje: „Nama prisiljenim i osramoćenim je dozvoljeno da se vratimo na posao 10. januara!!!“

„Iako postoji deo mene koji bi voleo da se vrati (VOLEO SAM SVOJ POSAO i ljude/pacijente/stanovnike sa kojima sam radila TOLIKO), to bi bilo kao da se vraćam u nasilnu vezu“, nagovestio je zdravstveni radnik.

Ranije ovog meseca, bolnice u Kvebeku, Kanada, takođe su imale veliki problem kada su i one bile prinuđene da ublaže pravila o Covid-u za bolničke radnike, omogućavajući radnicima koji su bili pozitivni na Covid da se vrate na posao.

Politički komentator Peter Sweden dokumentovao je sličnu pojavu koja se dogodila u drugoj kanadskoj provinciji.

„Bolnice u Alberti, Kanada, stavile su 1400 zdravstvenih radnika na odsustvo pre Božića zbog nevakcinacije. Sada ih mole da se vrate na posao zbog porasta Omikrona“, primetio je Sweden.

Neke bolnice u Italiji su ovog meseca došle do istog zaključka, tražeći od nevakcinisanih radnika da se vrate na posao.

„Sa ovim novim talasom prijema u bolnicu, mi smo na kraju naših veza. Paradoksalna situacija je da uklanjanje nevakcinisanih kolega još više opterećuje nas, ljude koji svakodnevno moraju da se bore sa epidemijom“, izjavio je načelnik odeljenja angiologije u bolnici u Padovi Đampjero Avručio.

Bolnica u Melburnu, u Australiji, takođe je navodno zatražila od osoblja koje nije oporavljeno da se vrati.

S obzirom na to da je potreba za radnicima iz dana u dan sve strašnija, a Bajdenove naredbe za vakcinaciju se i dalje zadržavaju na sudu, nadamo se da će još bolnica slediti njihov primer, priznati da su pogrešili i tražiti od svojih pogrešno otpuštenih zaposlenih da se vrate.

POGLEDAJTE! NAJNOVIJI VIDEO IZ BUNKERA – MARIO ZNA i SAŠA RADULOVIĆ- Sledi ekonomska kriza, deo njihovog plana- Mediji ćute o referendumu

Nulta Tačka/InfoWarsSource link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments