уторак, 28 јуна, 2022
spot_img
HomeSve vestiPRE TAČNO 2. GODINE POČELA JE KORONA HISTERIJA Nulta Tačka

PRE TAČNO 2. GODINE POČELA JE KORONA HISTERIJA Nulta Tačka


Pre tačno 2. godine počela je korona histerija kada je kineski doktor navodno otkrio i na gde drugo već na društvenim mrežama objavio da se pojavio novi virus.

Li, oftalmolog u bolnici u Vuhanu, gde je otkriven prvi slučaj kovida-19, 30. decembra 2019. godine je video medicinski izveštaj koji pokazuje da su potencijalni SARS korona virus slučajevi potvrđeni u gradu. To je napisao u objavi u nalogu na Weibu 31. januara.

OVO JE VELIKO! INSTITUT ROBERT KOH – 95,58% OBOLELIH OD OMIKRONA U NEMAČKOJ SU REVAKCINISANI

Početkom januara, nakon što su informacije o “SARS slučajevima” podeljene u grupi WeChat, Li je dobio opomenu od strane lokalne policije, prema istom postu.

Li je 12. januara primljen u bolnicu, inficiran virusom koji izaziva bolest kovid-19 i umro je 7. februara 2020, prenosi Reuters.

PRE TAČNO 2. GODINE POČELA JE KORONA HISTERIJA KADA JE KINESKI DOKTOR NAVODNO OTKRIO COVID-19 OD KOJEG JE I SAM UMRO

Ono što je još više uvelo globalnu javnost u stanje panike iz koje još uvek ne izlazimo jeste smrt ovog oftalmologa a ta vest postala je druga po redu za propagandu nakon čuvenog videa gde čovek navodno pada mrtav na sred ulice u Vuhanu.

Dve godine je prošlo od prve histerije koja je krenula iz Kine u kojoj je umrlo duplo manje ljudi od COVID-a nego u Srbiji a studijski je dokazano da Kineske vakcine kojima se vakcinišu nemaju adekvatan odgovor na histerični virus.

Mislimo da je bilo dosta i da je vreme da se najgori film u istoriji čovečanstva završava, samo da li su za završetak spremni oni koji su ovo režirali?

NultaTačka


Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments