среда, 29 јуна, 2022
spot_img
HomeSve vestiUPRKOS KOVID PROPUSNICAMA - Nulta Tačka

UPRKOS KOVID PROPUSNICAMA – Nulta Tačka


Uprkos kovid propusnicama, vakcinama i ostalim anticivilizacijskim merama koje su nametnute francuzima uz obećanje da će ih “spasiti” sigurnog razboljevanja vlasti ove zemlje dobile su ideju da će dodatno da zaštite svoje građane ukoliko uvedu obavezno nošenje maski na otvorenom.

Na ulicama Pariza od sutra će biti obavezno nošenje zaštitnih maski, saopštile su lokalne vlasti, u vreme kada raste broj novih slučajeva korona virusa.

Kako se navodi u saopštenju, onima koji ne poštuju ovo pravilo prete kazne od 135 evra.

Francuska obara sve rekorde kada je reč o broju zaraženmih uprkos činjenici da su uveli anticivilizacijske mere u vidu kovid propusnica još letos a dok im je veći deo stanovništva vakcinisan. Tamošnji stručnjaci ni ne pokušavaju da objasne kako je moguće da je došlo do naglog rasta nakon obećanja da će vakcine i kovid propusnice sačuvati živote francuza.

Nošenje zaštitnih maski je već obavezno u javnim zgradama i javnom prevozu širom Francuske, prenosi Rojters.

Francuski ministar zdravlja Olivije Veran ranije je rekao poslanicima da se Francuska suočava sa “cunamijem” infekcija korona virusa, koji podstiču delta i omikron soj virusa.

Od početka pandemije u Francuskoj je zabeleženo više od 9,5 miliona slučajeva korona virusa, dok su 123.372 osobe preminule od posledica ove infekcije.

NultaTačka/Mediji


Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments