среда, 29 јуна, 2022
spot_img
HomeSve vestiVELIKA VEST! CDC POVLAČI IZ UPOTREBE PCR TEST

VELIKA VEST! CDC POVLAČI IZ UPOTREBE PCR TEST


Ovo je VELIKA VEST.

Nakon 31. decembra 2021. godine, CDC će povući iz upotrebe PCR test za testiranje na COVID-19. CDC je konačno priznao da test ne pravi razliku između gripa i virusa COVID-a.

Na veb lokaciji CDC-a:

U pripremi za ovu promenu, CDC preporučuje da kliničke laboratorije i lokacije za testiranje koje koriste CDC 2019-nCoV RT-PCR test odaberu i započnu prelazak na drugi test COVID-19 koji je odobrila FDA. CDC podstiče laboratorije da razmotre usvajanje multipleksirane metode koja može olakšati otkrivanje i diferencijaciju SARS-CoV-2 i virusa gripa. Takvi testovi mogu olakšati kontinuirano testiranje i na grip i na SARS-CoV-2 i mogu uštedeti vreme i resurse dok ulazimo u sezonu gripa.

Ovo objašnjava nestanak slučajeva gripa u SAD 2020. To je takođe povećalo broj slučajeva COVID-a kao što su dr Fauči i elita Vašingtona znali da će se dogoditi.

Europe Reloaded:

TIHO BEZ PAŽNJE MEDIJA, CENTRI ZA KONTROLU I PREVENCIJU BOLESTI (CDC) POVUKLI SU PCR PROCES KAO VAŽEĆI TEST ZA DETEKCIJU I IDENTIFIKACIJU SARS-COV-2.

“Nakon 31. decembra 2021., CDC će povući zahtev Američkoj Upravi za hranu i lekove (FDA) za odobrenje za hitnu upotrebu (EUA) CDC 2019-Novog Coronavirus (2019-nCoV) RT-PCR dijagnostičkog panela u realnom vremenu, test koji je prvi put uveden u februaru 2020. samo za otkrivanje SARS-CoV-2”.

CDC priznaje da PCR test ne može da napravi razliku između SARS-CoV-2 i virusa gripa.

Pisali smo pre nekoliko meseci da su „zdravstvene vlasti“ donele ovu odluku, ali da su obustavile njenu primenu do kraja 2021. Bio im je potreban lažni test da održe strah da bi ostvarili što više vakcinacije, a samim tim i što veći profit, moguće.

Izuzetno je da povlačenje testa od strane CDC-a nije privuklo pažnju medija ili političara.

Dr Keri Malis, dobitnik Nobelove nagrade i pronalazač PCR procesa, rekao je pre nekoliko godina da je „PCR proces. To vam ne govori da ste bolesni”. To nikada nije trebalo da bude Covid test.

MARIO ZNA i SAŠA RADULOVIĆ- Sledi ekonomska kriza, deo njihovog plana- Mediji ćute o referendumu

Nulta Tačka/GatewayPunditSource link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments