среда, 29 јуна, 2022
spot_img
HomeSve vestiOVO JE BIO PLAN! mRNA TEHNOLOGIJA ĆE SE PRIMENJIVATI

OVO JE BIO PLAN! mRNA TEHNOLOGIJA ĆE SE PRIMENJIVATI


Sada kada je ljudski genom otvoren za umetanje sintetičke mRNA modelirane kompjuterskim programima, Transhumanisti proširuju svoj domet kako bi ciljali druge bolesti u drugim delovima ljudskog tela. Direktno uređivanje DNK je takođe već u izradi.

COVID-19 je dokazao da mRNA vakcine mogu delovati. Sada istraživači primjenjuju tu istu tehnologiju na druge bolesti.

Više od polovine Amerikanaca u potpunosti je vakcinisano protiv COVID-19. Mnogi od njih primili su mRNA vakcinu koju su razvili Pfizer ili Moderna.

“mRNA je nacrt koji vašim ćelijama govori koji protein da proizvode,” rekao je dr. Scott Joy, specijalista interne medicine i glavni medicinski službenik za HCA Healthcare Physician Services group.

“To je protein koji gradi ćelije, to je protein koji se bori protiv infekcije, ili je to protein koji ima neku drugu ulogu u vašem telu”, dodao je.

FITILJ JE SVE KRAĆI! NEMAČKI BEZBEDNJACI ZA 2022. NAJAVLJUJU POBUNE PROTIVNIKA VAKCINACIJE, DESNIČARA ALI I LEVIČARA

Iako su vakcine protiv COVID-a nove, istraživanja o mRNA i vakcinama zasnovanim na mRNK odvijaju se decenijama.

“Zanimljivo je pogledati podatke iz kasnih 90-ih godina kada su se proučavale mRNA vakcine. Pitanje nije stajalo iza osnovne nauke zašto bi mRNA vakcina bila efikasna, već je zapravo bilo kako stvoriti vozilo da ga unesete u ćeliju i omogućite joj da radi ono što treba. I to je ono što je posljednjih 20 godina zaista bilo,” rekao je dr. Joy.

Rekao je da se ova tehnologija može primeniti na više nego samo na COVID.

“Posvećeni smo stotinama zaposlenih, kako u SAD-u tako i u Evropi, radu na mRNA kao jednoj od osnova za nove vakcine”, rekao je dr. Michael Greenberg, potpredsednik i medicinski direktor Sanofi Pasteur-a za Severnu Ameriku.

Kompanija razvija vakcine decenijama.

“mRNA vakcine su bile neke od onih koje su privukle veliku pažnju u posljednjih nekoliko godina zbog svog uspeha koji se zaista pokazao tokom pandemije COVID-19,” rekao je dr. Greenberg.

Njihovi napori s mRNA počeli su pre pandemije.

“Mi smo prvi koji je pokrenuo kliničko ispitivanje vakcine protiv sezonskog gripa koristeći mRNA i za sada su rezultati vrlo obećavajući,” rekao je.

mRNA vakcine se mogu koristiti za prevenciju bolesti na više načina.

“Ideja je bila, možemo li razviti vakcinu koja se…ne fokusira samo na jedan patogen”, rekao je dr. Gunjan Arora, naučnik na Yale School of Medicine.

Arora je deo tima koji radi na mRNA vakcini za lajmsku bolest, bolest koju prenose krpelji uzrokovanu specifičnom bakterijom.

“Ideja je da ako može razviti tehnologiju u kojoj možemo isporučiti više antigena kandidata, možemo li sprečiti hranjenje krpelja i na kraju bi to blokiralo lajmsku bolest kod ljudi”, rekao je.

U suštini, vakcina bi ciljala na antigene koji se nalaze u pljuvački krpelja, sprečavajući ih da se hrane ljudima i smanjujući prenošenje.

MARIO ZNA i SAŠA RADULOVIĆ- Sledi ekonomska kriza, deo njihovog plana- Mediji ćute o referendumu

Nulta Tačka/TehnocracyNewsSource link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments