среда, 29 јуна, 2022
spot_img
HomeSve vestiONI ZNAJU ŠTA NAS ČEKA U OVOJ GODINI! NOVOGODIŠNJI

ONI ZNAJU ŠTA NAS ČEKA U OVOJ GODINI! NOVOGODIŠNJI


I dok vladini mediji kao i oni koji se predstavljaju kao nezavisni a to svakako nisu već dve godine dovode ceo svet u zabludu, strah, šireći lažne vesti i dezinformacije u već dobro poznatom “bunkeru” okupili su se eminentni gosti koji ne samo da su bili u pravu za sve što su rekli da će se desiti ranije već imaju i načine ali rezultate borbe protiv histeričnog sveta u kojem danas živi naše društvo.

Novogodišnji programi u mejnstrim medijima počeli su sa kolažnom predstavom poznatih ličnosti koje su navodno preminule od COVID-a 19 izuzimajući činjenicu da je 99% preminulih bilo vakcinisano. Sa druge strane imali smo golotinju i perverziju širom Srbije, LGBT promocije, promocije jasnog ludila u jutarnjim programima.

Ipak, producent i osnivač Nulte Tačke ali i voditelj Youtube kanala Mario ZNA ponovo je prkosio mejnstrimu i propagandi te je okupio najzvučnija imena u bunkeru.

U emisiji koja traje skoro 4 sata, Bojić je ugostio Sašu Borojevića, dr Borislava Antonijevića, Vanju Eleza i Predraga Petkovića. Šta je to što je po njima obeležilo proteklu godinu i šta nas čeka u 2022. godini saznajte odmah u videu ispod ovog teksta:


Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments