среда, 29 јуна, 2022
spot_img
HomeSve vestiMAKSVELOVA JE IMALA MUŽA?! NJIHOV TAJANSTVENI

MAKSVELOVA JE IMALA MUŽA?! NJIHOV TAJANSTVENI


Brak Džizlejn Maksvel sa njenim mužem prekinut je kada je bila u zatvoru nakon što joj je rekao da je prešao da živi sa drugom ženom, rekli su izvori za Daily Mail u nedelju.

Maksvelova se 2016. tajno udala za preduzetnika iz Silicijumske doline Skot Borgerson-a, koji je došao u centar pažnje 2020. nakon što je Maksvelova optužena da je pomagala osuđenom seksualnom prestupniku Džefriju Epštajnu da zlostavlja devojčice.

Osoba koja je bila Maksvelovoj prijatelj rekla je za Mail da je došlo do telefonskog razgovora između njih kada je bila u zatvoru, koji je postao “konfrontacioni”.

Scott Borgerson, 46, tajno se oženio Ghislaine Maxwell (slika iz 2013.), 60, 2016. godine nakon što se razveo sa svojom prvom ženom i majkom njegovo dvoje dece

Borgerson je rekao Maksvelovoj da je “nastavio” i da se viđa sa nekim drugim, rekla je ova osoba za Mail. Njihov brak je završen pre početka suđenja, dodala je ta osoba.

Druga osoba je rekla za Mail da Borgerson nije prisustvovao suđenju Maksvelove.

Maksvelova je u sredu osuđena po pet od šest optužbi za seksualnu trgovinu ljudima i preti joj potencijalna kazna od 65 godina zatvora.

Mail-ov izveštaj uključivao je slike Borgersona sa drugom ženom u blizini njegove kuće u Masačusetsu, nazvavši je Kris McGinn i kazavši da je učiteljica joge i pisac.

Maksvelov prijatelj rekao je za Mail da se par nada da će brak moći da se “raspusti sporazumno i brzo”.

U pismu, koji je deo većeg zahteva za kauciju, Borgerson je nazvao Maksvelovu “divnom osobom punu ljubavi” i lično ponudio milione da osigura njeno puštanje uz kauciju.

Brat Maksvelove, Ijan Maksvel rekao je za Insider u intervjuu u oktobru da je njena porodica bila “zaista iznenađena” kada je saznala da je udata za Borgersona. U to vreme nije znao da li su Borgerson i njegova sestra još uvek zajedno.

NOVOGODIŠNJA EMISIJA – Evo šta nas čeka u 2022 godini! SPECIJALNI GOSTI!


Nulta Tačka/BusinessInsiderSource link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments