среда, 29 јуна, 2022
spot_img
HomeSve vestiČEŠKA: MIGRANT IZ AVGANISTANA UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA I NAPADA NOŽEM

ČEŠKA: MIGRANT IZ AVGANISTANA UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA I NAPADA NOŽEM


Avganistanac je osumnjičen da je nožem ubo žrtvu pre nego što je silovao mladu ženu tokom novogodišnjeg divljanja u Češkoj, navodi se u izveštajima medija.

Niz brutalnih napada odigrao se u ranim satima 1. januara u Karlovim Varima, gradu u regionu Zapadne Češke poznatom po svojim banjama i termalnim izvorima.

Oko 3 sata ujutro, 37-godišnja žena izbodena je nožem u šumi u blizini železničke stanice, prenosi Novinky.

“Teško povređena žena je potom svom snagom krenula do nekoliko stotina metara udaljenog restorana, gde je pala u nesvest. Hitna pomoć je potom prevezla ženu u bolnicu”, rekao je portparol regionalne policije Karlovih Vari Jakub Kopřiva.

19-godišnjoj devojci te večeri je prišao naoružan nožem muškarac,  koji je zahtevao od nje da izvrši seksualne radnje s njim.

Izgubila je svest tokom borbe i nakon toga je silovana, kaže policija.

Žrtva je hospitalizovana nakon varvarskog napada.

„Policija je brzo došla do grubog opisa počinitelja, te je odmah započela intenzivna potraga u Karlovim Varima, u gradskim šumama i oko njih i na drugim mestima u regiji Karlovy Vari“, rekao je Kopřiva.

“Vrlo brzo nakon prijema ovog drugog obaveštenja, sumnjivi muškarac je priveden u sklopu intenzivne potrage od strane policijskih službenika Karlovih Vari.”

Osumnjičeni je identifikovan kao Avganistanac u dvadesetim godinama koji živi u Nemačkoj i verovatno je prešao granicu zbog zabave u češkom gradu.

“Stranac je podvrgnut alkotest, koji je pokazao pozitivan rezultat od 1,23 promila alkohola”, rekao je Kopřiva.

Istraga je u toku, a ako bude proglašen krivim, Avganistanac bi se navodno mogao suočiti sa kaznom do 18 godina zatvora.

Nulta Tačka/EuropeInfoWars

The post ČEŠKA: MIGRANT IZ AVGANISTANA UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA I NAPADA NOŽEM appeared first on Nulta Tačka.Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments