понедељак, 15 августа, 2022
spot_img
HomeSve vestiPOBUNA VAKCINISANIH! DŽORDAN PETERSON UPUTIO

POBUNA VAKCINISANIH! DŽORDAN PETERSON UPUTIO


Poznati psiholog Džordan Peterson osudio je predbožićnu poruku kanadskog premijera Justin Trudeau-a u kojoj se govorilo ljudima da treba da na svoju listu “šopinga” stave dodatne doze vakcina protiv COVID-19.

Peterson je ranije priznao da je doneo “glupu” odluku da primi vakcinu protiv COVID-a jer je mislio da bi to značilo da će ga vlada ostaviti “na miru”.

Trudeau je 22. decembra podelio tvit: „Ako se ove nedelje brinete o božićnoj kupovini u poslednjem trenutku, evo još nešto što možete dodati na svoju listu: pojačivač. Ako ispunjavate uslove za jedan, ali ga još niste dobili, učinite to sada. A ako nemate prvu ili drugu dozu, sada je vreme da je primite.”

Peterson, koji je primio vakcinu protiv covid-a, ali je od tada požalio što ih je primio, jasno je rekao da neće primiti treću dozu(pojačivač) vakcine protiv covid-a. Uzvratio je na Trudeau-a koji je sugerisao da bi vakcina protiv COVID-a na neki način trebala biti deo liste za kupovinu.

“Ti svoju uzmi @JustinTrudeau. Ozbiljno. Morao bi prvo da me ubiješ”, tvitovao je Peterson na Badnje veče kao odgovor na Trudeauov tvit.

„Vidi, vakcinisao sam se i ljudi su me prihvatili zbog toga i mislio sam, u redu, dobiću prokletu vakcinu“, rekao je Peterson Dave Rubin-u u novembru 2021., dok je govorio protiv vladinih pravila o COVID-u. „Evo momka za dogovor, ja ću uzeti vakcinu, ti je*eni kralju, ostavi me na miru. I je li to uspelo? Ne, tako sam glup, znaš, ja se tako osećam u vezi toga.”

Dana 24. decembra, kao odgovor na premijeru Kvibeka koja je najavila ograničenja COVID-a, Peterson je tvitao: „’Ograničavanje privatnih okupljanja.’ Isus plače. Šta smo postali?”

Nakon što je premijer Kvibeka 30. decembra najavio da će pokrajina uvesti policijski čas zbog COVID-a, Peterson je pozvao na građansku neposlušnost.

„Hajde, Montreale! Imajte malo hrabrosti! Prkosite ovim zabranama”, napisao je Peterson na Tviteru 31. decembra.

Sve pokrajinske vlade u Kanadi pomogle su u raspirivanju histerije testiranja na COVID-19 kroz ponudu besplatnih testiranja dece kod kuće koju je obezbedila vlada.

Ipak, pronalazač mRNA tehnologije koju koriste ove vakcine, dr. Robert Malone, rekao je da su vakcinisani, a ne nevakcinisani, ti koji su „super širitelji“ bolesti.

Nulta Tačka/LifeSiteNewsSource link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments