субота, 20 августа, 2022
spot_img
HomeSve vestiNJUJORK ĆE ZABRANITI BELCIMA TRETMANE

NJUJORK ĆE ZABRANITI BELCIMA TRETMANE


Njujork sledi Minesotu tako što je ljude sa belom kožom stavio na začelje kada su u pitanju tretmani za borbu protiv COVID-19 koji spašavaju živote, u ime borbe protiv rasizma.

Da stvarno.

Monoklonska antitela se proizvode u laboratoriji i deluju oponašajući prirodna antitiela, koja pomažu telu da se bori protiv bolesti.

Sada je njujorško Ministarstvo zdravlja objavilo dokument koji otkriva kako će dati prioritet nebelcima kada je u pitanju distribucija lečenja, pored antivirusnih pilula.

U planu se navodi da pacijent mora imati “zdravstveno stanje ili druge faktore koji povećavaju rizik od teške bolesti da bi primio lečenje”.

“Jedan od takvih “faktora rizika” je rasa ili etnička pripadnost koji nisu belog tena zbog “dugogodišnjih sistemskih zdravstvenih i društvenih nejednakosti”, prenosi Fox News.

„Ne-bela rasa ili hispano/latinoetnička pripadnost treba se smatrati faktorom rizika, jer su dugogodišnje sistemske zdravstvene i socijalne nejednakosti doprinele povećanom riziku od teške bolesti i smrti od COVID-19“, navodi se u dopisu.

Sistem je već uspostavljen, a New York Post izveštava kako je “jedan doktor sa Staten Ajlenda rekao da je ispunio dva recepta za Paxlovid ove nedelje i da ga je farmaceut zamolio da otkrije rasu svojih pacijenata pre nego što je lečenje odobreno.”

Prema jednom analitičaru, sistem racioniranja zasnovan na rasi krši savezni zakon, odnosno naslov VI Zakona o građanskim pravima iz 1964. godine.

U Minesoti su uveli šemu racionalizacije zasnovanu na bodovnom sistemu koji daje 2 dodatna boda pacijentima koji nisu belci.

Sličan sistem je takođe operativan u Teksasu.

Uskraćeno vam je spasonosno lečenje na osnovu toga što je vaša koža bela, a zatim umirete.

Je li to ono što misle pod “belom privilegijom”?

Nulta Tačka/InfoWars

 Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments