субота, 20 августа, 2022
spot_img
HomeSve vestiPODACI FAJZEROVOG ISPITIVANJA POKAZUJU - Nulta Tačka

PODACI FAJZEROVOG ISPITIVANJA POKAZUJU – Nulta Tačka


Pfizer-ova eksperimentalna vakcina mRNK izazvala je nus pojave u vidu groznice na svakom petom detetu koje je vakcinisano, potvrdila su istraživanja u ovoj kompaniji.

Izveštavajući o svom Substack-u „Neprijavljene istine“, istraživač Aleks Berenson je istakao alarmantne podatke koje je sama kompanija objavila investitorima prošlog meseca, koji pokazuju da se Pfizer muči da utvrdi doze za mlađe uzraste.

„Groznica kod dece od 2 do 5 godina koja su primila 10 mikrograma mRNK bila je češća i teža od onih kod druge dece testirane vakcinom, otkrila je kompanija“, izvestio je Berenson, dodajući da se neželjeni događaj desio bez obzira na prvu ili drugu test dozu.

Podaci se pojavljuju na slajdu br. 23 prezentacije slajdova pripremljene za analitičare i investitore od 17. decembra i pokazuju da je uzrast od 2 do 5 godina bio više pogođen nego bilo koja druga grupa.

Dok su groznice primećene u većim dozama, FDA i CDC su i dalje odobrili dozu od 10 mikrograma za decu uzrasta od 5 do 12 godina.

Preklapanje uzrasta od 5 godina takođe bi trebalo da bude problematično za ispitivanje istraživača, Berenson piše:

„Doziranje vakcine se ne prilagođava težini. Svi petogodišnjaci dobijaju punu dozu od 10 mikrograma, čak i ako nisu veći od tipičnog trogodišnjaka.

Pored toga, „Pfizer nije objavio nikakve podatke o bezbednosti ili efikasnosti za svoju vakcinu kod dece mlađe od 5 godina u časopisu koji se recenzira“, izveštava bivši novinar Njujork tajmsa.

U svom ažuriranju, Pfizer je rekao da će izmeniti studiju kako bi procenio dozu od 3 mikrograma za decu uzrasta od 6 meseci do 5 godina.

Pfizerovo saopštenje za štampu takođe je priznalo da kompanija nastavlja da testira treću dozu vakcine od 3 mikrograma kod dece uzrasta od 2-5 godina nakon neuspešnih ispitivanja neinferiornosti, što dalje ilustruje izazove u doziranju.

Pfizer nije objavio nikakve podatke o bezbednosti ili efikasnosti za svoju vakcinu kod dece mlađe od 5 godina u časopisu sa recenzijom“, primećuje Berenson, što znači da roditelji nažalost moraju da veruju podacima iz same kompanije koja proizvodi vakcinu.

Sve ovo uprkos tome što deca imaju izuzetno nizak rizik da umru od komplikacija Covid-a.

Dok Pfizer pokušava da ubedi roditelje da ubrizgaju deci svoju eksperimentalnu mRNA izmišljotinu, pronalazač mRNA tehnologije dr Robert Maloun, prošlog meseca je objavio poruku roditeljima upozoravajući da vakcine ne treba davati deci zbog mogućnosti da deca razviju teška oštećenja vitalnih organa.

DR. ROBERT MALONE U INTERVUJU DŽOA ROGANA: KOVID, IVERMEKTIN I PSIHOZA FORMIRANJA MASE(VIDEO)

 

„Pre nego što date injekciju svom detetu, (odluka koja je nepovratna), želeo sam da vam saopštim naučne činjenice o ovoj genetskoj vakcini, koja je zasnovana na tehnologiji mRNA koju sam stvorio“, počeo je dr Maloun.

Maloun je nastavio da objašnjava da spike proteini izazvani vakcinom mogu trajno oštetiti dečiji mozak, nervni sistem, srce i krvne sudove, njihov reproduktivni sistem i njihov imuni sistem.

Nulta Tačka/InfoWarsSource link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments