субота, 20 августа, 2022
spot_img
HomeHronikaSEDMI DAN POTRAGE, A METEJA I DALJE NEMA! Sve na jednom mestu...

SEDMI DAN POTRAGE, A METEJA I DALJE NEMA! Sve na jednom mestu – evo šta se DO SADA ZNA


Printscreen/Mup/Kolaž

Sve što danas sa sigurnošću znamo jeste da je mladić bez svoje jakne napustio klub oko 1 sat iza ponoći, da je potom trčao po okolnim ulicima i u jednom trenutku pokušao da uđe u taksi. Trag mu se izgubio na Savskoj promenadi, zbog čega policija preptostavlja da je upao ili pak skočio u reku.

Iako policija neprekidno radi na rasvetljavanju svih okolnosti, zasad istraga nije mnogo odmakla od početne tačke. Potraga je trenutno skoncentrisana na reku jer se veruje da je mladić u noći kad je nestao upao u vodu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, policija je zaplenila snimke svih okolnih sigurnosnih kamera, koje pak nisu uspele da odgovore na misteriju i do kraj otkjriju šta mu se dogodilo. Poznato je da je na mestu gde je Matej viđen poslednji put pronađeno nekoliko tragova koji su poslati na veštačenje, a za to vreme ronioci Žandarmerije pretražuju reku.

Zbog činjenice da nema mnogo novih saznaja, u javnosti se nižu spekulacije o tome šta je moglo da mu se dogodi. Dodatnu kontroverzu stvorilo je ono trenutno jedino nesporno saznaje, to jest neobjašnjivo trčanje. Da li Matej od nekog beži ili trči zbog dezorijentisanosti u nepoznatom gradu, ili je pak bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci samo su neke od verzija koja prate objašnjenje njegovog trčanja i nestanka.

Policija nije odbacila, ali ni potvrdila nijednu od ovih verzija, a misterija je stvorena i oko drugova nestalog Splićanina koji su bili sa njim u Beogradu.  Niko od njih se dosad nije javno oglašavo, a hrvatski mediji prenosili su izjave brojnih Splićana i Matejevih drugova i poznnika koji su otvoreno izrazili sumnju da grupa momaka nešto krije. Oni su pak, u Beogradu ispitani na poligrafu koji su navodno prošli, nakon čega su se vratili u Split.

U potrazi neprekidno učestvuje i otac nestalog mladića, poznati vaterpolo sudija Nenad Periš.

OGLASIO SE TAKSISTA koga je Matej zaustavio u noći nestanka i otkrio ŠTA JE PRIMETIO kod nestalog mladića

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments