субота, 20 августа, 2022
spot_img
HomeSve vestiUPUCANA ČETVOROGODIŠNJA ROĐAKA DŽORDŽA FLOJDA

UPUCANA ČETVOROGODIŠNJA ROĐAKA DŽORDŽA FLOJDA


Upucana četvorogodišnja devojčica je navodno zadobila ozbiljnu ranu od metka u torzo dok je spavala u ranim novogodišnjim satima.

Četvorogodišnja nećaka Džordža Flojda pogođena je u pucnjavi na Novu godinu, prenose lokalni mediji, koji navode da je dete pogođeno u stomak i da je možda zadobila polomljena rebra.

Pucnjava je izbila ispred stambene zgrade u Hjustonu u Teksasu prošle subote oko 3 sata ujutro i teško je povredila malu devojčicu, koju je lokalna stanica Fox-a identifikovala samo kao Arijanu. Izdanje je citiralo policiju, kao i Flojdovu sestru LaTonju, koja je rekla da je metak “probio rebra”. Navodi se da su se u tom trenutku u kući nalazile dve odrasle osobe i još jedno dete, ali nisu povređeni.

Iako je devojčica sada u “stabilnom stanju” u Teksaškoj dečjoj bolnici nakon što je podvrgnuta operaciji, LaTonja je rekla da je hitnoj pomoći trebalo “sati” da se pojave, što je primoralo Arijaninog oca da je sam odveze u bolnicu. Doktori su navodno rekli da dete možda ne bi preživelo da je duže čekala na lečenje.

Trenutno nema osumnjičenog, iako je policija pozvala sve potencijalne svedoke da daju informacije.

Nulta Tačka/RT


Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments