петак, 19 августа, 2022
spot_img
HomeSve vestiPOKRENUTA GLOBALNA PETICIJA ZA OSLOBAĐANJE NOVAKA

POKRENUTA GLOBALNA PETICIJA ZA OSLOBAĐANJE NOVAKA


Na internetu je pokrenuta peticija pod nazivom „Oslobodite Novaka Đokovića“, u želji da se skupi što više potpisa kako bi najbolji teniser sveta bio pušten da igra na predstojećem Australijan openu.

Novak Đoković našao se u čeljustima australijskih političara koji skupljaju jeftine poene pred izbornu kampanju koja se očekuje narednih meseci.

Građani Australije veoma su nezadovoljni na koji način se vodi njihova država i Đoković je poslužio kao instrument da se povrati jedan deo biračkog tela, pošto su mnogi bili nezadovoljni time što je Novak dobio medicinsko izuzeće.

Međutim, Đoković tu nije ništa kriv, igrao je po pravilima, nezavisna dvočlana komisija nije znala čije zahteve pregleda jer je podnošenje bilo anonimno, i izuzeće mu je potvrđeno.

Ipak, po dolasku u Melburn kreće maltretiranje, zadržavanje na aerodromu, a zatim i pritvor u izbegličkom hotelu jer Đoković navodno nije imao potrebne dokaze za izuzeće.

Sve to dovelo je do veliko nezadovoljstva, kako god njegovih navijača, ali i kod neutralnih posmatrača.

U četvrtak uveče pokrenuta je peticija i trenutno je skupljeno više od 14.000 potpisa i taj broj raste iz sekunde u sekund.
Peticiju možete potpisati OVDE.

NultaTačka
Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments