петак, 19 августа, 2022
spot_img
HomeSve vestiTRAGIČNO! UMRO 13-GODIŠNJAK KOJI JE PRIMIO

TRAGIČNO! UMRO 13-GODIŠNJAK KOJI JE PRIMIO


Prema porodičnim objavama na društvenim mrežama i veb stranici sa posmrtnicama, 13-godišnji dečak iz New Jersey-a iznenada je preminuo od srčanog udara 4. januara 2022., samo sedam meseci nakon druge doze vakcine protiv Covid-a.

Na Facebook-u od 6. juna 2021. od majke jeteta, Jennifer O’Drain, vidi se kako on diže palac iz lekarske ordinacije uz natpis “Sek primljena vakcina”.

Dženiferin suprug Trent napisao je u sada u već izbrisanoj objavi na Facebook-u: „Draga porodico i prijatelji. Naš sin Džek je doživeo neobjašnjivi srčani zastoj u novogodišnjoj noći ubrzo nakon što je lopta pala dok se igrao sa prijateljima.”

„On je na održavanju života u Dečjoj bolnici u Filadelfiji“, nastavio je otac. “ Dženifer i ja smo bili uz njega, držali smo ga za ruku i molili se za ozdravljenje i nadu. Volim vas sve i molite se za našeg sina. Bog nam pomogao.”

Nekoliko dana kasnije, Jack je tragično preminuo.

Njegova stranica sa posmrtnicom glasi: „Jack će uvek biti zapamćen po svom velikom srcu, ljubavi prema učenju i odanosti porodici i prijateljima. Bio je izuzetno bistar; pohađao je srednju školu Voorhees i bio je deo organizacije Naučne olimpijade. Jack je uživao svirajući saksofon i vežbao je u NJ School of Music u Medfordu. Voleo je prirodu; planinarenje, kampovanje i pecanje bile su neke od njegovih omiljenih aktivnosti. Jack je voleo večeri igrajući monopol, remi 500 ili gledajući dobar film, ali najviše je cenio vreme koje je provodio sa svojom porodicom i prijateljima.”

Prema studiji iz oktobra 2021. objavljenoj u New England Journal of Medicine, “Muškarci između 16 i 29 godina imaju povećan rizik od razvoja srčanih problema nakon primanja druge doze vakcine protiv koronavirusa proizvođača Pfizer-BioNtech ili Moderna.”

Jedan takav srčani problem koji se direktno pripisuje eksperimentalnim vakcinama protiv covid-a je miokarditis, ili upala srčanog mišića.

CDC priznaje: „Dogodili su se slučajevi miokarditisa prijavljeni spoljnoj ikoni, Sistema za prijavu neželjenih događaja vakcine (VAERS): Nakon vakcinacije protiv mRNA COVID-19 (Pfizer-BioNTech ili Moderna), posebno kod muških adolescenata i mladih odraslih osoba. Češće nakon druge doze.”

Osim toga, Mayo Clinic navodi: „Upala može smanjiti sposobnost srca da pumpa i uzrokovati brze ili nepravilne srčane ritmove (aritmije). Teški miokarditis slabi srce tako da ostatak tela ne dobija dovoljno krvi. Ugrušci se mogu formirati u srcu, što može dovesti do moždanog ili srčanog udara.”

Iako Jack-ov prerano umiranje do sada nije proglašeno smrću povezanom s vakcinama protiv covid-a, istraga je opravdana i svet mora biti svesniji užasnih nuspojava koje eksperimentalne injekcije mogu izazvati.

Nulta Tačka/InfoWarsSource link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments