субота, 20 августа, 2022
spot_img
HomeНекатегоризованоJEZIVA ISPOVEST čoveka koji je devet godina proveo u HOTELU IZ PAKLA...

JEZIVA ISPOVEST čoveka koji je devet godina proveo u HOTELU IZ PAKLA – u sobi iznad Novaka Đokovića! (VIDEO)


printscreen

Ponašanje vlasti u Australiji prema Novaku Đokoviću potreslo je ceo svet. Način na koji tretiraju jednog od najboljih tenisera svih vremena zbog svojih političkih igara je sramotan.

Smestili su ga u hotel za migrante i ponašaju se prema njemu kao da je kriminalac. Kako taj hotel izgleda i šta se tamo dešava? Odgovor na ta i mnoga druga pitanja dao je Mehdi.

me je svima nepoznato, ali se radi o Irancu koji je devet godina u tom hotelu gde je Novak smešten. Njegova priča je potresna.

Proveo sam devet rođendana ovde, došao sam sa 15 godina, sada imam 24 i ovde sam i dalje. Tražim način kako da ispunim svaki dan, moram da preživim, ako uspem da zaspim onda se trudim da spavam što duže, u suprotnom izađem na cigaretu, gledam film, čitam knjigu. Ako ne nađem ništa da radim, onda samo ležim u krevetu”, rekao je Mehdi.

Ovo je taj hotel:

On je tražio azil u Melburnu, umesto toga je dobio nehuman tretman. Posle ukidanja vize je tu sada i Novak, koji se nalazi na spratu ispod njega, ali ne može da ga vidi zbog protokola i velikog broja policajaca koji su tu.

Razočaran sam, jer svi hoće da me pitaju nešto o Novaku, raspituju se o hotelu zbog njega, a niko ne pita za nas. Neki od nas su ovde zaključani mesecima i godinama. Nikada nisam video ovoliko kamera i ovoliko pažnje. Nadam se da će Novak da nauči dosta o našoj situaciji i da će pričati o tome u javnosti“, istakao je Mehdi.

On je kao dete stigao u Australiju brodom i tražio je utočište, nadao se da će naći bezbednu luku na drugom kontinentu. Umesto toga je “zaključan” iako nikada nije osuđivan niti optužen za bilo kakav zločiin.

Polako starim, tužan sam što su moji tinejdžerski dani protraćeni ovako, ne želim da odem odavde kao sredovečan čovek sa izgubljenim godinama. Vidim mlade ljude kako se zabavljaju, postavljaju razne stvair na društvene mreže, a ja sam toliko daleko od toga. Ovde sam i dalje, svaki dan. Rođendan mi je najtužniji dan u godini, razmišljam samo o izgubljenom vremenu. Ne dešava se ama baš ništa novo u vezi mog statusa, nema novih informacija, rokova niti garancija. Mnoge druge su pustili odavno, samo mene i dalje drže. Zašto?”, zaključio je Mehdi.

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments