недеља, 14 августа, 2022
spot_img
Home"Ti si kreten, a ne Novak": Hrvatski novinar napisao pismo samom sebi

„Ti si kreten, a ne Novak“: Hrvatski novinar napisao pismo samom sebi


Printscreen: Youtube/O KANAL

Aleksandar Stanković

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije ”Nedeljom u 2”, koja se emituje na HRT, napisao je pismo samome sebi nakon jučerašnjeg negativnog komentara upućenog Novaku Đokoviću.

Otvoreno pismo hrvatskog voditelja prenosimo u celosti:

– Dragi moj, da odmah na početku razjasnimo. Ti si Stankoviću kreten, a ne Novak! Kreten si zato što te Novak razočarao pa sad tako otužan misliš da ti je Novak nešto dužan, a nije. Novak je dužan samo sebi, Bogu i Srbiji valjda, to ne znam, nisam siguran. Kreten si jer si navijao za Novaka samo zato što govorite isti jezik. Aj navedi još jedan razlog ako možeš? Ti se kao razumeš u tenis, znaš udarce, taktiku? Identifikovao si se s Novakom, jer je odavde (i da se razumemo, je**** te odavde), a sad kad si shvatio da on nije ti razočarao si se – započeo je Stanković.

Šta se ti imaš identifikovati s Novakom? Jesu možda njegovi turniri tvoji? Njegove pare tvoje? Je l’ možda čiča Draža na rakiji tvoj, ili su piramide u Bosni tvoje? Star si Stankoviću za idole i glupiranje tog tipa. Imaš svoja tri prijatelja i familiju i razočaravaj se u njih, a Novaka ostavi na miru! I ovo ti moram reći dragi moj i nemoj se molim te ljutiti, ali si kreten i nerviraš me zato što celi život pljuješ po fejsu, a pišeš kad god stigneš za malo lajkova i trenutnu slavu. Nerviram i sam sebe što ti ovo pišem, ali ne mogu pomoći sebi. S ljubavlju tvoj Aco Stanković – zaključio je hrvatski voditelj.

Danas je ispred Novakovog hotela podršku srpskom teniseru pružio i gospodin u hrvatskom dresu, a sa srpskim kačketom na glavi. Pogledajte kako je to izgledalo u galeriji ispod.Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments