субота, 20 августа, 2022
spot_img
HomeSve vestiMagazinDnevni horoskop za nedelju, 9. januar

Dnevni horoskop za nedelju, 9. januar


Šareni horoskop
Dnevno.rs/Kolaž

OVAN

Zbog čega ste napeti? Stvari su tek počele da se odmotavaju, pa nemate razloga za strahove. Treba korigovati preteranu okrenutost sebi; ona je kod vas jača nego što bi trebalo da bude. Ako vas partner nabedi da ste egoista – u pravu je. Skratite jezik, jer vas može dovesti u neugodnu situaciju. Više šetajte.

BIK

Trenutno ćete ceniti sve stvari koje daju praktične rezultate. Shvatate da se od praznih priča ne živi i krećete u biznis. Novac bi trebalo da vam popravi raspoloženje i napuni džepove. Morate biti galantniji pri trošenju emocija ukoliko želite da je stalno imate. Reč je o energiji koja zahteva kruženje. Budite umereniji u hrani i piću.

BLIZANCI

Veći priliv novca će vam popraviti raspoloženje, ali će vas i baciti u razmišljanja o tome kako da ga pametno investirate. Najbolje bi bilo da ga galantno potrošite na druge. Treba biti i darežljiv. Bićete u prilici da pretresate tuđe probleme i delite savete. To je odličan način da prikrijete sopstvene emotivne probleme. Odmarajte se što više.

RAK

Nemate vremena za gluposti i prazne priče. Pošto ste trenutno preosetljivi i ranjivi, budite oprezni u poslu. Prilično ste sebični kada je reč o partneru, ili vas oni tako doživljavaju? Moguće su povrede. Zato budite pažljivi i sve će biti u redu.

LAV

Organizatorskim sposobnostima i akcijom zasenićete konkurenciju, ako je uopšte imate. Treba voditi računa o tome da sve radite legalno i da izbegavate mahinacije. Neka neugodno iskustvo bude opomena. Trenutno vam je do karijere stalo više nego do ljubavi. Kad bolje razmislite, stalo vam je i do ljubavi, ali… Nervoza je posledica naglih vremenskih promena, ili pak hronične bolesti.

DEVICA

Mnoge Device rešavaju životna pitanja na koja su dugo čekale. Da li se radi o stručnom usavršavanju ili značajnom putovanju u inostranstvo – u svakom slučaju, uspećete. Finansijski dobitak je rezultat dugotrajnog mukotrpnog rada. Iako ste od Ljubavi digli ruke, ona dolazi. Moguće je akiviranje neke od naslednih bolesti: reumatizam ili arteroskleroza. Ne brinite, svi problemi su prolaznog karaktera.

VAGA

Izuzetno povoljan period za trgovinu nekretninama ukoliko se tim poslom bavite ili ukoliko nekretnine imate. Radićete isključivo stvari za koje ste motivisani. Ništa osim toga vas ne interesuje. Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji. Smanjite dozu cigareta i više vremena provodite na svežem vazduhu.

ŠKORPIJA

Odličan dan za bavljenje poslom koji se odvija pred očima javnosti, psihologijom i pravom. Sa partnerom pokušavate da se usaglasite. Pod uslovom da niste preterali, uspećete. Stomačni problemi su posledica neadekvatne ishrane. Ništa strašno.

STRELAC

Ispostavlja se da imate više posla nego što ste mislili. Morate biti temeljniji, jer ukoliko se bacite na nekoliko različitih strana, nećete sve dobro uraditi. Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš »san o velikoj sreći«, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu. Zdravstveni problemi su psihosomatske prirode, pa najverovatnije nemaju fizički uzrok. Za početak, obratite pažnju na pravilnu ishranu.

JARAC

Zapitajte se odakle netrpeljivost nekih saradnika prema vama. Doživljavaju vas kao uobraženu i tvrdoglavu osobu. Da li su u pravu? Partner možda ne ispunjava vaše skromne zahteve za nežnošću, pa je bavljenje umetnošću spas. Budući da ste osetljive građe, možete postati žrtva virusa.

VODOLIJA

Morate biti uredniji, i to ne samo na planu poslova. Unesite više reda i rutine u svakodnevni život ukoliko želite da budete zdraviji. Partner ne ispunjava očekivanja, teško se miri sa vašim postupcima, pa otuda blaži sukobi. Nervirate se i napeti ste bez razloga. Izađite iz kuće i idite bilo kud, jer je važno promeniti ambijent.

RIBE

Dan je povoljan za sve imaginacijom nadarene pripadnike znaka. Koja Riba to nije? Problem za većinu Riba jeste u tome što naprosto nemaju jasan cilj pred sobom. Pa, nađite ga! Nemiran duh zahteva akciju, ali imate osećaj kao da vas nešto blokira. Trgnite se, krenite u život, jer vas očekuju lepe stvari. Zdravlje je stabilno, pa nemate razloga za brigu.

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments