петак, 19 августа, 2022
spot_img
Home''Izvinjavam se Novaku, ovo je sramota za našu naciju'': Član australijskog parlamenta...

“Izvinjavam se Novaku, ovo je sramota za našu naciju“: Član australijskog parlamenta podržao Đokovića


Foto: EPA/ Steven Saphore

Kreg Keli

Član australijskog parlamenta i predstavnik region Hjuz u Južnom Sidneju, Kreg Keli objavio je video u kom se izvinjava Novaku Đokoviću i srpskom narodu, a gde sve što se dešava najboljem teniseru sveta naziva političkom igrom.

Na početku Keli se izvinio Novaku zbog tretmana koji je imao od strane nadležnih.

– Ovim se izvinjavam zbog ponašanja od strane Viktorijanske državne Vlade i australijske federalne Vlade najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću. Ono što mu se desilo je sramota za našu naciju, to je pretvorilo našu naciju u međunarodnu šalu – započeo je član australijskog parlamenta.

Nastavio je da priča o australijskim političarima, za koje Keli kaže da su odgovorni za to što se dešava Đokoviću i poručio da je reč o političkoj igri.

– To je čista lokalna politika i krivica viktorijanskog premijera Danijela Endruza, kao premijera Australije Skota Morisona. Obojica su odgovorni za ovu odvratnu sramotu koju su naneli naciji. Sve se vraća na jednostavan koncept, laburisti i liberali u našoj državi ne prate nauku, ne ispituju dokaze, već se samo igraju politike. To je ono što su ovi patetični političari uradili i time su osramotili našu naciju u međunarodnoj politici. Naši političari ne žele da govore istinu. Laburistička i liberalna politička partija u Australiji odbijaju da kažu istinu. Radije bi zaštitili svoju patetičnu reputaciju i narušili ugled Australiji – nastavlja Keli.

Na kraju još jednom se izvinio najboljem teniseru sveta, kao i srpskom narodu.

– Još jednom se izvinjavam Novaku Đokoviću u ime australijskog naroda i australijskog parlamenta. Izvinjavam se srpskom narodu. Ovo je sramota za našu naciju. Pokazuje dokle je pala naša velika država pod vođstvom liberalne i laburističke partije u Australiji – zaključio je Kreg Keli.Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments