понедељак, 15 августа, 2022
spot_img
HomeSve vestiMagazinKRIPTIČNE OBJAVE JELENE KARLEUŠE: Šta pevačica želi da poruči OVIM? (FOTO)

KRIPTIČNE OBJAVE JELENE KARLEUŠE: Šta pevačica želi da poruči OVIM? (FOTO)


Printscreen TVPrva/ Šok tok

Naime, samo nekoliko sati nakon incidenta Karleuša je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa pokojnom majkom Divnom.

Iako objava nema direktne veze sa Tošićem, sudeći po komentarima Jelena je ovom objavom pokazala koliko joj u ovim trenucima fali prisustvo majke koja joj je bila najveća podrška u životu.

printscreen/karleusastar

Nakon što je objavila fotografiju s Divnom, Jelena je na svom profilu objavila i video s novogodišnjeg koncerta uz koji je imala jasnu poruku, a sudeći po komentarima ispod objave njene reči bile su direktno upućene navodno Tošiću.

“Bolje pazite na ljude koji se povrate od svega što je trebalo da ih uništi, to su Božiji ljudi i ne treba se igrati sa njima”, čuje se na snimku.

Kako navode beogradski mediji, Jelena nakon drame koja se u porodičnom domu odigrala 7. januara, ne izlazi iz kuće u kojoj joj društvo prave ćerke i tetka Danijela.

Jedina zvanična objava koju je Karleuša objavila na svom Instagram nalogu bila je upućena medijima koji danima stoje ispred njene kuće na Dedinju.

“Zamoliću medije da prekinu s maltretiranjem moje porodice i mene. Sve se pretvorilo u cirkus i lešinarenje po dobrom starom srpskom običaju. I stvarno nije u redu da mi kopate po kontejneru ispred kuće! Da li je moguće da vadite đubre iz kontejnera?! To su kutije novogodišnjih poklona i ostaci hrane! Ne znam šta očekujete da nađete?”, napisala je pevačica.

printscreen/karleusastar

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments