субота, 20 августа, 2022
spot_img
HomeNovaku ne daju ni doručak, prozor mu gleda u zid! Majka iznela...

Novaku ne daju ni doručak, prozor mu gleda u zid! Majka iznela šokantne detalje iz hotela u kojem je Đoković


Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković čeka odluku suda u karantinskom hotelu u Australiji o tome hoće li mu biti odobrena viza za ulazak, a širom sveta nastavlja se podrška. Tako i u Beogradu njegova porodica organizuje skup tokom kojeg je njegova majka Dijana Đoković iznela šokantne detalje. 

Novak je, kao što znate, i dalje zatočen u hotelu užasa i u nedelju oko ponoći trebalo bi da se nađe ispred suda koji će doneti konačnu odluku hoće li biti deportovan ili ne.

– Dragi prijatelji, pružate nam veliku podršku, šaljemo je Novaku. Sada nam je podrška najbitnija, nema nas mnogo, ali smo mnogo jaki. Novak je odlučio da istera pravdu, da nije ništa kriv. Uradio je sve po pravilima. Oni su ga zatvorili, ne daju mu čak ni doručak, ima ručak i večeru, za doručak nema ništa – rekla je Dijana i dodala:

– Pričam vam šta mi je on rekao. I u zatvoru imaju tri obroka dnevno i da izađu napolje. Nema ni prozor normalan, da gleda na park, nego gleda u zid. To nisu humani uslovi. Hvala svima na svetu, u Melburnu, Čačku, Vrnjačkoj Banji, hvala svima. Idemo dalje, nadam se da ćemo pobediti.

Podsetimo, saslušanje počinje u ponoć i trajaće oko dva sata. Zatim sledi pauza od tri sata, pa od 05:00 kreće izlaganje zastupnika države – dok se konačna odluka očekuje oko 7.30 po srednjeevropskom vremenu.Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments