недеља, 14 августа, 2022
spot_img
HomeZabavaESTRADASneki se prisetila blama, pa priznala: Bilo je bolno

Sneki se prisetila blama, pa priznala: Bilo je bolno


FOTO: PRINTSCREEN/MAGAZIN IN

Sneki

Pevačica koja ima najduže naoge na estradi, Snežana Babić Sneki prisetila se jednog peha koji je doživela svojevremeno na nastupu.

– Imam snimak svog koncerta iz okoline Zlatibora, na kom sam išla unazad jer je bila puna hala i ljudi su mi se približavali. Imala sam minić sa nekim resama, i kako sam išla unazad naletim na zvučnik i tako padnem na leđa. Kroz halu se čuo smeh i žamor ali je za mene bilo bolno- otkriva pevačica.

Kao veliki profesionalac, odmah je ustala i počela sa nastupom, međutim, događaj sa bine publika nije mogla da izbaci iz glave.

-Ceo koncert, šta god sam radila, niko nije konstatovao, samo su pričali o tome a i ja sam se našalila sa istim događajem- rekla je Sneki u emisiji “Grand magazin”.

Inače, ona je nedavno priznala da nije slobodna i da je u jako lepoj vezi.

“Super nam je, zajedno smo, niko nikog ne opterećuje, nije iz javnog života. Ponekad muškarci vole te prznice, ali oni vole zadatake. Ne vole mirne, lagane, fine stvari, onda kažu ona je dosadna, šta ću s njom… Ja stvarno ne umem to”, istakla je pevačica u “Magazinu In”.Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments