субота, 20 августа, 2022
spot_img
HomeLegendarni Hrvat se oglasio o Novakovom slučaju

Legendarni Hrvat se oglasio o Novakovom slučaju


Sve ovo što se desilo Novaku Đokoviću u Melburnu je apsolutno politička stvar, premijer Australije hteo je preko najboljeg svetskog tenisera da popravi svoj rejting uoči izbora, smatra čuveni teniski trener NIkola Pilić.

– Ja sam 50-60 godina putovao po svetu, nikad nisam video ništa slično, pogotovo za najboljeg na svetu. Oni su imali dva aršina, pokušali su od Novaka da naprave kriminalca, a on je broj 1. Sramota, premijer Skot Morison je hteo preko Đokovićevog imena da podigne rejting i to mu nije uspelo, zahvalan sam sudu i Novaku – rekao je Pilić.

Pilić, u čijoj akademiji u Minhenu je Novak kao dečak trenirao, ističe da će on iz svega izaći još jači i da je sada samo bitno da trenira.

– Novak ima sjajan tim, zna šta mu je činiti. Nema garancije da će osvojiti turnir, ali sam siguran da onaj ko želi da ga dobije mora da odigara fantastično, pet setova, na njegovom terenu, podlozi koja mu odgovara, gde je osvojio devet titula. Bitno je da prođe prva dva kola, posle ide peta, pa u drugoj nedelji šesta brzina. Novak je dovoljno pametan, inteligentan, nije slučajno 350 nedelja prvi na svetu – poručio je Pilić.

Чланак Legendarni Hrvat se oglasio o Novakovom slučaju се појављује прво на Vesti online.Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments