недеља, 14 августа, 2022
spot_img
HomeSve vestiMagazinOGLASILA SE LEPA BRENA: Pevačica odgovorila na optužbe Đokovića protiv njenog muža

OGLASILA SE LEPA BRENA: Pevačica odgovorila na optužbe Đokovića protiv njenog muža


printscreen

Šta još spaja Novaka Đokovića, Lepu Brenu i Bobu Živojinovića, a nije tenis? Odgovor je jednostavan – Monte Karlo. Naime, u ovom gradu na Azurnoj obali obe porodice imaju luksuzne stanove, toliko blizu da su komšije. Međutim, nemaju nikakvu komunikaciju.

Dugo se spekulisalo šta je razlog tome, a onda je Srđan Đoković u jednoj emisiji izjavio kako Živojinovići nisu želeli da pomognu njegovom sinu na početku karijere. Naime, on je 1999. godine zamolio Bobu za finansijsku pomoć kako bi investirali u Novakov talenat,ali je nekadašnji teniser to odbio. Novak je tada bio u čuvenom kampu kod Nikole Pilića.

Taj kamp je koštao mnogo, nekoliko hiljada maraka koje mi nismo imali. Nismo mogli da zaradimo od svog posla. Stupio sam u kontakt sa direktorom “Zeptera” u Beogradu. Nikola je zakazao sastanak kod Milana Jankovića, vlasnika kompanije, otišao je sa suprugom u Monako i objasnio mu o čemu se radi, da je Novak veliki talenat, da će biti dobar igrač… Janković je rekao da će ga podržati. Svi smo bili presrećni kada smo čuli.Međutim, iskrsao je neočekivani problem“, nastavlja Đoković.

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments