недеља, 14 августа, 2022
spot_img
HomeŽivotLJUBAVVodi li vas kroz život razum ili srce?

Vodi li vas kroz život razum ili srce?


Pexels

Veoma je važno znati razliku između onoga što bismo voleli da se desi i onoga što će se najverovatnije desiti, pri čemu je prva stvar vođena emocijama, a druga razumom.

Potrebno je biti sa sobom potpuno iskren i uvidjeti koje su to stvari koje radimo jer smo pod uticajem emocija, a šta je ono što nalažu razum i realnost. Da li biste o sebi rekli da mislite srcem ili glavom?

Ovo su znakovi da vas u životu više vodi srce nego razum:

Razlaz vas boli

Ne vidite nikakve pozitivne strane nakon raskida. Sve o čemu razmišljate je kako vam nedostaje osoba sa kojom ste bili i kako želite da se vrati. Ignorišete sopstvene misli koje vam govore da je raskid zapravo bio od pomoći i slušate srce koje je slomljeno.

Svoje tajne poveravate svima

Brzo počnete da verujete svakoj osobi koju sretnete. Sve svoje tajne i probleme brzo poveravate prijateljima i poznanicima.

Dajete ljudima previše novih šansi

Svaki čovek zaslužuje drugu šansu. Ali vi im dajete deset, iako se ništa ne menja. Bez obzira koliko je osoba toksična u vašem životu, vidite dobro u njoj i verujete da se može promeniti.

Imate jaku intuiciju

Ne možete da opišete svoja osećanja. Za njih nema logičnih objašnjenja. Ali nekako uvek osećate šta će se dogoditi i uglavnom ste u pravu.

Drugi vas doživljavaju kao dramatičnu osobu

Kada ste srećni, ne možete da sakrijete svoj entuzijazam. Kada ste tužni, možete plakati satima. Zbog vaših ekstremnih emocija, mnogi ljudi misle da ste dramatični, ali u stvarnosti vi jednostavno sve osećate tako duboko.

Sujeverni ste

Ako vam crna mačka pređe put, pljunete tri puta. Kada vidite da je 11:11, zaželite želju. Ne donosite velike odluke na sastanku koji vam se ne sviđa. Ako čujete pesmu koja vas podseća na bivšeg partnera, to je znak da ga pozovete. Veoma ste osetljivi na ‘poruke iz svemira’ i u skladu sa tim donosite odluke.

Više brinete o drugima nego o sebi

Svim srcem želite da pomognete svojim najmilijima i njihova sreća vas iskreno čini srećnim. Učinili biste sve da se drugi osećaju dobro, što je veoma lepa osobina, ali može biti i štetna. Dok brinete o drugima, ne zaboravite da brinete o sebi. Saslušajte svoje srce, ali zastanite prije nego što donesete bilo kakvu odluku i konsultujte se razumom.Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments