петак, 19 августа, 2022
spot_img
HomeNovak odradio i drugi trening, "svi ućutali u teretani" (VIDEO)

Novak odradio i drugi trening, „svi ućutali u teretani“ (VIDEO)


Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je odradio i drugi trening u Melburnu, a završio ga je u 16.30 po lokalnom vremenu, tačnije oko pola sedam po našem.

Srpski teniser je tako nastavio da se priprema za turnir na kom bi mogao da napadne i 21. grend slem titulu, a desetu u Melburnu. Ipak, da su stvari i dalje daleko od idealnih svedoči i izjava jednog igrača koji je objasnio šta se desilo kada se Novak pojavio u teretani.

“Đoković je došao u teretanu pre treninga. Mesto je odmah ućutalo, a ljudi su piljili u njega. Pričamo o neugodnosti ovde”, rekao je neimenovani igrač Benu Rotenbergu, američkom novinaru.

Ministar Hok i dalje razmatra celu situaciju, a jedino on ima pravo da donese odluku o deportaciji Srbina.

Podsetimo, Đoković je 5. januara stigao u Melburn, ali je tek u ponedeljak ujutro po našem vremenu dobio pravo da odradi prvi trening. Nakon pet dana provedenih u sobi u hotelu “Park” Đoković je konačno mogao da se vrati svojim uobičajenim aktivnostima.

Sudija Entoni Keli je odlučio da Novak bude pušten na slobodu, a sada njegov boravak u Australiji može da ugrozi samo ministar za imigracije Aleks Hok, koji se još uvek ne oglašava o čitavoj situaciji.

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments