недеља, 14 августа, 2022
spot_img
HomeSve vestiMagazinČUVENI REPER U SRED SEKS SKANDALA: Košarkašica ga optužuje za SILOVANJE

ČUVENI REPER U SRED SEKS SKANDALA: Košarkašica ga optužuje za SILOVANJE


Silovanje
Pixabay.com

Predstavnici 37-godišnjeg repera su za TMZ rekli kako će Trej biti oslobođen optužbi u dogledno vreme.

Trej i njegov tim uvereni su da će se pravnim procesom u sledećim nedeljama doći do obilja oslobađajućih informacija“, rekao je predstavnik Treja.

Na svom službenom Instagram profilu oglasila se 27-godišnja Gonzalez iznoseći tvrdnje da ju je reper, čije je puno ime Tremaine Aldon Neverson, seksualno napao u hotelu u Las Vegasu.

“Uz nešto što se čini kao neprestano ponavljanje vesti o navodnim seksualnim napadima koje je počinio Trej Songs, prisiljena sam na stalno proživljavanje tog događaja u mislima zbog čega iznova patim. Reč je o dugo potiskivanom užasu i nepodnošljivom PTSP-u koji se manifestovao nakon što me silovao kod bunara poznatog hotela u Las Vegasu. Šaljem ljubav, snagu i nadu svim žrtvama seksualnog napada i fatalne prirode tog čina. Nisi sam(a)”, napisala je Gonzalez u izjavi koju je objavila na svom Instagramu.

Gonzalez je u svojoj objavi napisala da sve silovane osobe podstiče na to da progovore o traumi koju su pretrpeli jer, kako kaže, “ne možete izlečiti ono što ne otkrijete”.

U ovom trenutku, ponizno tražim svoju privatnost, obzirnost i saosećanje dok se u potpunosti obvezujem da ću slediti najbolji put i sve svoje pravne mogućnosti“, napisala je Gonzalez.

Uz to, pozvala je one koji imaju dodatna pitanja da kontaktiraju njenog advokata Georgea Vrabecka, koji je takođe podelio tu objavu košarkašice.

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments