субота, 20 августа, 2022
spot_img
HomeSve vestiMagazinMEGAN FOKS STAJE NA LUDI KAMEN: Verila se slavna lepotica u NAJČUDNIJEM...

MEGAN FOKS STAJE NA LUDI KAMEN: Verila se slavna lepotica u NAJČUDNIJEM OBREDU ikada (FOTO)


printscreen

Glumica je ispod objave napisala opširan opis u kojem je istakla kako su veridbu proslavili tako što su „pili krv jedno od drugoga“.

U julu 2020. sedili smo ispod ovog stabla. Tražili smo magiju. Nismo bili svesni boli s kojom ćemo se zajedno suočiti u tako kratkom vremenskom razdoblju. Nesvesni posla i odricanja koje bi odnos zahtevao od nas, ali opijeni ljubavlju. I karma“, napisala je glumica u opisu videa prosidbe.

Nekako godinu i po kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smejali se više nego što sam ikad mogla da zamislim, zamolio me da se udam za njega. I baš kao u svakom životu pre ovog, i kao u svakom životu koji će ga slediti, rekla sam da… i onda smo pili krv jedno drugome“, dodala je.

Kako su svojom pojavom od samog starta privukli pažnju, Mašin i Megan su i veridbom uspeli da izazovu more reakcija njihovih fanova. Iako su im ljudi uglavnom čestiali, bilo je i onih koji su se zgrozili zbog njene izjave da su “pili krv” jedno drugome.

‘Da, u ovom i u svakom životu.’ Ispod istih grana pod kojima smo se zaljubili, vratio sam je da je zamolim da se uda za mene“, napisao je Mašin u opisu videa na kojem Megan nosi verenički prsten na ruci.

Znam da je tradicija jedan prsten, ali dizajnirao sam ga sa Stephenom Websterom da budu dva: smaragd (njen kamen rođenja) i dijamant (moj kamen rođenja) postavljen na dve magnetske trake od trnja koje se spajaju kao dve polovine iste duše formirajući srce koje je naša ljubav”, dodao je.

Mašin Gan je Megan zaprosio na plaži Ritz-Carlton Dorado u Portoriku. Par se upoznao na setu filma “Midnight in the Switchgrass” u kojem su oboje glumili.

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments