субота, 20 августа, 2022
spot_img
HomeSve vestiMagazinMajstori haosa: Top 5 najneurednijih znakova Zodijaka

Majstori haosa: Top 5 najneurednijih znakova Zodijaka


Horoskop
Dnevno.rs/Kolaž

Ako ste jedan od ovih pet znakova Zodijaka, onda to definitivno možete da uradite.

Lav

Lavovi nisu neuredni, ali uvek pronađu nešto pametnije da rade. Čišćenje zbog toga često pada u drugi plan, a ovaj znak najviše voli kad za njih taj posao odradi neko drugi.

Bik

Bikovi vole da njihov dom bude čist, ali ako moraju da biraju između brige o čistoći i brige o sebi, odabraće ovo drugo. Bik će radije da legne na krevet i da gleda omiljenu seriju nego čistiti, a osećaj krivice nikad neće biti dovoljno jak da bi se promenili, piše Index.hr.

Strelac

Strelac će za sebe reći da uopšte nije neuredan, već da je to do toga što oni veoma brzo naprave nered. Zvuči kao definicija neurednosti, ali ponavljamo – Strelac će sebi reći da uopšte nema takvu karakteristiku.

Vodolija

Vodolije dobiju napad čišćenja i u tim trenucima bukvalno očiste detaljno svaki ugao stana, ali nažalost taj napad dobijaju jako retko.

Ribe

Ovaj horoskopski znak je sasvim logičan kad je u pitanju čišćenje – zašto nešto srediti odmah, kad mogu očistiti dom za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda? Moramo priznati da ovo mišljenje nije sasvim pogrešno.

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments