четвртак, 11 августа, 2022
spot_img
HomeNišta od okršaja sa Đokovićem: Kecmanović će na „laki luzera“

Ništa od okršaja sa Đokovićem: Kecmanović će na „laki luzera“


Foto: MN Press

Miomir Kecmanović

Iako su organizatori Australijan opena objavili raspored za prvi dan takmičenja, po kojem je Novak Đoković trebalo da igra poslednji meč protiv Miomira Kecmanovića na Rod Lejver areni, do toga neće doći. Novak je izgubio proces pred Saveznim sudom, mora da napusti državu, te ga nećemo gledati na prvom grend slemu sezone.

Veće sudija Federalnog suda Australije odbilo je Novakovu žalbu protiv odluke minista za imigracije Aleksa Hoka da mu ukine vizu.

Srbin je time sprečen da krene u pohod ka novoj, desetoj tituli na Australijan openu. Sa druge strane, Miomir Kecmanović će za novog rivala na startu imati nekog od „srećnog gubtnika“.

Pre duela srpskih tenisera, na centralnom terenu igraće Ešli Barti i Lesija Curenko. Taj meč počinje u 9 časova po srednjoevropskom vremenu.

Na glavnom stadionu kompleksa prvog dana će igrati još Marija Sakari i Tatjana Marija, Naomi Osaka i Kamila Osorio, Markos Giron i Rafael Nadal.

Od srpskih tenisera na teren će prvog dana i Laslo Đere. Njegov meč protiv Denisa Šapovalova prvi je na programu i počinje u 1 čas posle ponoći po našem vremenu.

U istom terminu svoj meč prvog kola igraće Dušan Lajović i Marton Fučovič. Oko 5 časova, takođe na terenu broj 14, igrače Nikola Milojević i Mekenzi Mekdonald.Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments