недеља, 14 августа, 2022
spot_img
HomeSve vestiVESTIŠta nas čeka 2022. godine (2): Jupiter u Ribama spasava svet?!

Šta nas čeka 2022. godine (2): Jupiter u Ribama spasava svet?!


pixabay.com

Šta nam sve zvezde poručuju u tekućoj godini otkrila je samo za “Vesti” Jovana Stojanov, poznati astrolog iz Kraljeva. Sam kraj 2021. godine obeležio je kvadrat Saturna i Urana po treći i poslednji put, ističe Jovana. Zato po njenom mišljenju i dalje imamo pobune širom sveta, ne prihvataju se nove forme i obrasci delovanja i ponašanja, i vide se sukobi naroda i vlasti. Jovana objašnjava da se suočavamo sa poskupljenjem svega i sa finansijskim krizama i gubicima. Negde u svetu će biti i inflacija.

Podseća da se 2021. godina završila ulaskom Jupitera u znak Riba, a Mesec je bio u znaku Strelca 31. decembra, što je, ipak, pored troškova donelo i lepo raspoloženje, ali i mnogo problema na putevima zbog vozača pod dejstvom alkohola:

– Jupiter u znaku Riba će u svetu, ali i našoj zemlji doneti do proleća mnogo novih bolnica, osposobljavanja i renoviranja starih klinika, ali i dosta novih privatnih medicinskih ustanova. Jupiter u Ribama opisuje nove aparate, tehnologiju, pa i mogućnost pravljenja nekog bitnog leka uz pomoć savremenih izuma i tehnologija. Može se pojaviti novi lek ili čak vakcina koji leče neke ozbiljne bolesti. Može se doći do nekog otkrića koje će biti spas za sve ljude. Možemo zaključiti da će pune ruke posla imati, ali i pobrati lovorike svi oni koji leče ljude – doktori, ali i psihijatri. Jupiter u Ribama uz veliku količinu vere i nade donosi spas u svakom smislu.

Na ličnom nivou plodonosan period biće za Ribe u znaku i podznaku, veli Jovana:

– Njih će do maja čuvati Jupiter. Mnoge Ribe do maja, pa od oktobra do decembra 2022. mogu stati na ludi kamen, osnovati dom, postati roditelji, zaposliti se, kupiti nekretninu…

Što se tiče pojedinaca, zvezde će imati uticaja na fiksne znakove – Vodolije, Lavove, Škorpije i Bikove. Svetski čelnici i velike sile i dalje vode ekonomsku bitku i prevlast, što će se nastavljati čitave godine.

– Saturn i Uran imaju uticaja na događaje kod nas i u svetu. Osim finansijskih lomova, poskupljenja, kriza, pobuna, mogu da donesu i elementarne nepogode poput zemljotresa. Saturn je u Vodoliji do marta 2023. godine, Uran je u znaku Bika i još dugo će menjati mnogo toga vezanog za novac, zemlju, teritoriju i ekonomiju u celom svetu – zaključuje Jovana, dodajući da će pod dejstvom Jupitera u Ribama poskupeti gorivo, gas, lekovi, usluge lečenja i cigarete.

Poštovan u svetu: Aleksandar Vučić

Vučiću jača ugled

– Jupiter u Ribama u prvom delu godine do maja pravi vrlo dobre aspekte, pa i za našu zemlju. Moram napomenuti da i samo vođstvo naše države ima podršku planeta, jer Jupiter ulazi u znak Riba, a naš predsednik je rođen sa Suncem u znaku Riba, te će on dobiti još veći ugled i poštovanje od stranih sila i inostranstva. Ovaj aspekt doneće nam veoma dobre odnose sa inostranstvom i strancima. Tu podrške neće manjkati. Jupiter do maja pravi izuzetno povoljne aspekte sa Uranom, Neptunom i Plutonom što donosi iznenadne dobre vesti, podršku i dobitak, kako globalno, tako i na ličnom nivou. Ovo je slika nekog otkrića, vizije koja oslikava pobednika ili možda, bolje rečeno, slika pravde, slika nagrade. Kod pojedinaca, ovo je sreća kroz dobitke i igre na sreću. Jupiter i Pluton su sinonim velikog novca i podrška. U dobrim aspektima vidimo religioznost, mudrost i znanje, nauku, kao i napredak u umetnosti.

Kolo sreće se okreće

– Od maja do oktobra su Ovnovi na redu, ali i ostali vatreni znakovi, kao i Vodolije i Blizanci, jer kolo sreće ide ka njima. Bikovi mogu napuniti svoje novčanike. Blizanci mogu imati nekih problema sa inostranstvom u prvom delu godine, ali će potom rešiti problem. Rakovi imaju podršku Jupitera naročito u prvom delu godine. Osetiće talas pozitivne energije. Smeši im se neki put. Lavovi tek na leto mogu osetiti poboljšanje materijalne situacije. Do tada se mogu suočavati sa gubicima. Device prave novac. Jupiter ih tokom prvog dela godine podržava, a zatim ih čekaju izazovi. Mnoge Device u 2022. staju na ludi kamen, a one u braku biće srećne. Vage moraju da budu oprezne sa zdravljem. Mogu da promene i radno mesto i imaju krizu u braku. Škorpije poprimaju takođe talas sreće od Jupitera u znaku Riba. Mnoge Škorpije, ako su mlade, mogu da se ostvare kao roditelji. Materijalna situacija će im se poboljšati. Strelčevi mogu da očekuju dobre trenutke na proleće i leto. Jarčevi mogu da imaju probleme vezane za saobraćaj. Vodolije mogu da imaju sreće kroz novac, posao, nasledstvo, inostranstvo, a mogu da kupe i neku nekretninu – predviđa Jovana Stojanov.

Dominacija Kine i Rusije

– Na proleće Jupiter napušta znak Riba i prelazi u znak Ovna te govori o novim počecima, novim poslovima, o sportskim uspesima, velikim sportskim dešavanjima, ali i o mogućim sukobima i novitetima vezanim za vojna lica, vojsku, uniformisana lica. Ulazak Jupitera i Marsa u znak Ovna s prolećem može doneti i neki oružani sukob u svetu, naročito maj i jun mogu da budu kritični. U tom periodu se i naša zemlja može suočiti sa problemima i izazovima, ali opet ćemo dobiti podršku. Problem može nastati oko odnosa sa nama bliskim zemljama, susedima. Akcenat se stavlja na vojsku, vojne nauke, sport, uniformisana lica, ali i na sukobe sa zakonom, oružane sukobe – kaže Jovana.

Jupiter i Mars u Ovnu su rat i mir, ističe naša sagovornica:

– U tom periodu negde u svetu je moguć problem kroz nekog predsednika, pa je moguć i neki pokušaj atentata, pobune jer Ovan je uvek spreman za borbu i uvek zvecka oružjem! Kada su svetske sile u pitanju SAD slabi, a jačaju Kina i Rusija.

Što se tiče elementarnih nepogoda u svetu, upozorava da je kritičan period do maja:

– Leto i proleće mogu nagovestiti erupciju nekog vulkana, zemljotrese i požare.

Sutra – Šta nas čeka 2022. godine (3): Pad dolara i meteoraSource link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments