четвртак, 11 августа, 2022
spot_img
HomeLajović objasnio ćutanje najboljih: Izostanak Đokovića im je prepreka manje

Lajović objasnio ćutanje najboljih: Izostanak Đokovića im je prepreka manje


Foto: Tanjug/AP

Dušan Lajović

Srpski teniser Dušan Lajović napravio je mini-iznenađenje u svom prvom meču na Australijan openu, gde je slavio protiv Martona Fučoviča sa 3:2, po setovima 6:3, 4:6, 6:1, 6:7, 6:1.

Kao i kod Lasla Đerea, i Lajovićeva konferencija je bila pretežno posvećena pitanjima o Novaku Đokoviću i kompletnoj situaciji koja se zbila u Australiji.

– Kada pričam sa kolegama u svlačionici, podrška je velika. Možda ne na društvenim mrežama, ali u svlačionici jeste. Možda ne do nivoa do kojeg bi trebalo, ali ne znam zašto.

– Ne znam šta ovi najbolji misle, mnogi od njih ga nisu podržali. Možda s njihove tačke gledišta to znači prepreka manje na putu ka tituli, jer je Novak bio jedan od favorita – rekao je popularni “Duci”.

Slučaj Novaka Đokovića je unikatan u svetu sporta, nikad ranije se nije desilo tako nešto, a kako i sam Lajović kaže, on se nada da ovo zapravo neće uticati na Novaka.

– Znam da se desilo nešto što niko nije zamišljao da može da se desi. Užasno je pogrešan način na koji su ga tretirali, odluka koju su doneli i zašto su je doneli. Nadam se da će u budućnosti biti najbolji teniser u istoriji i da će se ovo samo gledati kao prepreka na tom putu – zaključio je Dušan LajovićSource link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments