четвртак, 11 августа, 2022
spot_img
HomeНекатегоризованоBila je u TEŠKOM STANJU, dehidrirala je... Evo šta se DESILO

Bila je u TEŠKOM STANJU, dehidrirala je… Evo šta se DESILO


NADEŽDA BILJIĆ U BOLNICI! Oglasio se Toma Panić i otkrio detalje: Bila je u TEŠKOM STANJU, dehidrirala je... Evo šta se DESILO

Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Nadežda Biljić trenutno se oporavlja, a to je na Instagramu objavio njen partner, bivši zadrugar, Toma Panić.

Naime, Toma je na svoj Instagram storiju postavio selfi sa sinčićem Longom, koji su napravili dok su imali video-poziv sa Nadeždom.

– Dok se mama oporavlja, mi se čuvamo i čekamo je – napisao je Toma.

Toma Panić se tim povodom oglasio za Republika.rs i otkrio je da se Nadežda trenutno nalazi u bolnici, jer se zarazla koronavirusom.

Toma Panić
foto: Printscreen/Instagram

– Nadežda je bila u lošem stanju, dehidrirala je, pozitivna na koronu je bila, mislim da sada nije trenutno, ali sa druge strane, sada je sve u redu, sve je okej, osetljiva je ona inače, problem u celoj priči vezano za koronu je dijbatebes, jer se peo i do 24, visok je bio, nije mogla da jede, a kako da joj damo insulin ako ne jede, ali je sve super, sve je okej, sada je šećer u redu, popravili su se rezultati, ja neću da rizikujem ništa, bitno je da je sada super, oporavlja se! Vitamini, sve što ide propratno, polako je počela i da jede, sve je kako treba – izjavio je Panić.

Nadežda Biljić, Toma Panić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M./Republika.rs

Bonus video:

MIKI SE OŽENIO, A NADEŽDA PUSTILA GLAS! Đuričićeva bivša otpevala romantičnu baladu i dirnula sve u SRCE! (VIDEO)

01:00

MIKI SE OŽENIO, A NADEŽDA PUSTILA GLAS! Đuričićeva bivša otpevala romantičnu baladu i dirnula sve u SRCE! (VIDEO)


Kurir

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments