субота, 20 августа, 2022
spot_img
HomeНекатегоризованоEvo šta će proizvoditi Elena Karaman sa dečkom fotografom!

Evo šta će proizvoditi Elena Karaman sa dečkom fotografom!


NAKON RAZVODA OD KARIĆA SMISLILA KAKO DA ZARADI JOŠ LOVE: Evo šta će proizvoditi Elena Karaman sa dečkom fotografom!

Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

Elena Karaman i Dušan Reljin već godinu dana su u srećnoj emotivnoj vezi. Iako su i dizajnerka nameštaja i fotograf odlučni u tome da se o njihovom privatnom odnosu u javnosti malo zna, njih dvoje nedavno su odlučili da započnu i zajednički biznis.

Elena Karaman, Elena Karić
foto: Damir Dervišagić

Oni su, kako saznajemo, zajedno kreirali liniju mirisa koji će se razlikovati od bilo čega postojećeg na domaćem tržištu.

– Prošle godine odlučio sam da se upustim na novo putovanje sa mojom srodnom dušom i konačno smo ugledali svetlost. Naš kreativni centar potrudio se da magiju i alhemiju pretvori u miris – napisao je Dušan uz Eleninu fotografiju, na kojoj se vidi da su timski radili kako bi pokrenuli svoj brend mirisa za telo i prostorije.

Elena Karaman
foto: Printskrin/Instagram

Njih dvoje polažu veliku nadu u zajednički posao, a ono što je sigurno jeste da su u pitanju kombinacije specifičnih mirisa koje će podići veliku prašinu u javnosti. Njihovi nazivi i sastojci biće u skladu s njihovim načinom i filozofijom života i svim onim što intrigira domaću javnost, posebno kad je u pitanju Elena. Podsetimo, Elena nakon razvoda od Jugoslava Karića na svojim društvenim mrežama redovno objavljuje scene s duhovnih rituala, pa su tako njeni pratioci mogli da vide kako se moli zemlji, vodi i vazduhu, kako je skupljala menstruaciju u čašama, te njen ples oko vatre uz mantre, a nedavno je šokirala javnost i kada je napisala da ju je na dan velikog otvaranja kosmičkih kapija prozvao, ni više-ni manje, nego – pirotski ćilim!

Elena Karic, Dusan Reljin
foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

Elena Karaman


Kurir

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments