субота, 20 августа, 2022
spot_img
HomeНекатегоризованоHoću da svaki moj policajac ima najbolje uslove za rad

Hoću da svaki moj policajac ima najbolje uslove za rad


BEOGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas rekonstruisane policijske stanice u Bojniku i Lebanu i istakao da su mnoge policijske uprave, stanice i ispostave obnovljene i da nova ulaganja u radni prostor policijskih službenika tek slede. Ministar policije je naglasio da je jedan od prioriteta njegovog rada upravo i to da se stanice i ispostave obnove i osavremene.

Aleksandar Vulin
foto: MUP Srbije

„Posle više decenija, policijske stanice u Bojniku i Lebanu su obnovljene i rekonstruisane, baš kao što će biti i sve druge policijske stanice i ispostave od juga do severa naše države. Hoću da svaki moj policajac i iz Leskovca, i iz Bojnika, Lebana, Medveđe i svakog drugog mesta u Srbiji ima najbolje uslove za rad i adekvatan prostor za obavljanje svojih policijskih dužnosti, saopštio je MUP.

Kao što je svaki moj policajac dobio novu uniformu, čizme, novu opremu, tako će svaki policajac dobiti i nov, savremen, adekvatan prostor za svoj rad. Pripadnici policije su to svojom odgovornošću, hrabrošću i marljivošću zaslužili, posebno naši policajci na jugu zemlje koji su uvek i u svakom trenutku tu za svoju državu i građane, onda kada je najteže.

Aleksandar Vulin
foto: MUP Srbije

Njihova država na čijem je čelu Aleksandar Vučić je danas u stanju da im obezbedi i omogući najbolje uslove i najbolji prostor za rad“, istakao je ministar policije Aleksandar Vulin nakon obilaska dežurne službe i rekonstruisanih prostorija u policijskim stanicama Bojnik i Lebane i razgovora sa policijskim službenicima.

Aleksandar Vulin
foto: MUP Srbije

„Baš kao što čitava država menja svoj izgled i strukturu, zahvaljujući brojnim ulaganjima, izgradnji, investicijama, novim fabrikama i radnim mestima, tako će i naše policijske stanice i ispostave u koje nije ulagano ni po 60 godina dobiti nov, moderan izgled, od fasade, stolarije, keramike, nameštaja i drugih elemenata i neophodne opreme za bolji i lepši radni prostor. Mnoge policijske uprave, stanice i ispostave smo sagradili i obnovili i mnoge ćemo obnoviti u budućem periodu. To je jedan od prioriteta mog rada kao ministra policije, da obnovim sve stanice i ispostave zato što to zaslužuju i naši policajci i naši građani koji su mi podjednako važni“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Načelnik i rukovodioci Policijske uprave Leskovac referisali su ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu o stanju bezbednosti koje pokriva ova uprava i daljim planovima za postizanje još veće zaštite građana.

Ministar policije Aleksandar Vulin razgovarao je i sa predsednicima opština Bojnik i Lebane, a tokom razgovora je konstatovana izuzetno uspešna saradnja policije i ovih lokalnih samouprava, što doprinosi većoj sigurnosti građana Bojnika i Lebana.

Kurir.rs


Kurir

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments