четвртак, 11 августа, 2022
spot_img
HomeНекатегоризованоNepoznata žena mi je DŽIPOM ZGAZILA PSA i POBEGLA! Otišao si ti...

Nepoznata žena mi je DŽIPOM ZGAZILA PSA i POBEGLA! Otišao si ti i odneo deo mene…


POZNATI INFLUENSER UPRAVO OBJAVIO DA TUGUJE: Nepoznata žena mi je DŽIPOM ZGAZILA PSA i POBEGLA! Otišao si ti i odneo deo mene...

Stefan Milanov, Foto: Printskrin/Instagram

Poznati influenser Stefan Milanov objavio je na svom Instagram profilu da mu je juče nepoznata žena kolima udarila psa i zgazila ga.

– Juče u 11 i 50 časova sam krenuo da bacim smeće. U pitanju je naselje Belvil. U blizini vrtića, zgrade i parkinga. U jednom momentu moj pas je potrčao u susret drugom psu. Osoba u džipu je naletela, vozila je brzo – kaže za Kurir influenser Milanov i dodaje:

Stefan Milanov
foto: Printskrin/Instagram

– Nisam siguran, mislim da je dirala telefon. Prvo ga je udarila prvim gumama, tada nije bio povređen. Zastala je kratko, a onda je dodala gas i zgazila ga je. Potom je pobegla sa lica mesta. Usledio je užas. Osoba je 80 odsto bila žena.

Od šoka nisam uspeo da vidim tablice. Prisao sam mom psu koga imam dve godine. Zatekao sam krvavog psa. Još uvek je davao znake života – objasnio je Milanov.

pas
foto: Privatna Arhiva

On se na svom Insagram profilu oprostio od svog psa Bibija. – Volim te zauvek. Otišao si ti i odneo deo mene – okačio je Stefan na Instagram storiju.

Kurir.rs


Kurir

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments