четвртак, 11 августа, 2022
spot_img
HomeНекатегоризованоPao mu mrak na oči i krenuo u OSVETU koja je bila...

Pao mu mrak na oči i krenuo u OSVETU koja je bila BRUTALNA i strašna! (VIDEO)


TRENER OTKRIO DA GA ŽENA VARA SA BESKUĆNIKOM: Pao mu mrak na oči i krenuo u OSVETU koja je bila BRUTALNA i strašna! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube

Jedan personalni trener iz Brazila poprilično je burno reagovao kad je otkrio da ga supruga vara, i to s beskućnikom.

Eduardo Alves snimljen je kako prilazi parkiranom autu i proviruje kroz šoferku, samo da bi unutra video svoju partnerku s drugim muškarcem. Besan, udara šakama po staklu prie nego što otvori vrata automobila i uđe unutra kako bi ga pretukao.

Eduardo Alves, pretukao beskućnika
foto: Printscreen/Youtube

Njegova supruga, koja vreme često provodi u crkvi, kasnije je rekla da je primila „poruku od Boga“ da pomogne beskućniku. Zbog toga je, sa svojom majkom, napustila sve, pa tako i supruga, kako bi pomogla beskućniku, prenosi Daily Mail.

Eduardo Alves, pretukao beskućnika
foto: Printscreen/Youtube

Nakon što su se razišli, Eduardo nije mogao da je kontaktira. Alves je kasnije pronašao auto koji je njegova supruga parkirala pored osnovne škole, a nakon što je prišao vozilu, vidio je prizor koji ga je razbesneo.

Snimke nadzornih kamera uhvatile su Alvesa kako bije beskućnika, koji zatim izlazi iz vozila. Ali Alves ga sledi i ponovo ga mlati. Tada se vidi njegova supruga kako leži na tlu ispred auta, izbezumljena situacijom koja se odvija.

Alves je navodno rekao policiji da je prvo pomislio da se radi o silovanju kojem je svedočio kroz vetrobransko staklo. Međutim, njegova supruga, čije ime nije navedeno, rekla je policajcima da su odnosi koje je tada imala s muškarcem, zapravo, bili sporazumni. Policajcima je rekla i da uživa u pomaganju ugroženim ljudima kroz crkvu u koji ide.

Beskućnik je prevezen u bolnicu s modricama i s podlivima ispod očiju, a navodno se dobro oporavlja od zadobijenih povreda.

On je gostovao na brazilskoj televiziji jer se kako kažu tamošnji mediji, njegov život preokrenuo za 180 stepeni i postao je predmet mimova i šala na Internetu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

Vodopad Hukou u proleće

00:51

Vodopad Hukou u proleće


Kurir

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments