четвртак, 11 августа, 2022
spot_img
HomeНекатегоризованоPotrebno je ispuniti ove uslove DA UŽIVATE U LUKSUZU! Svi se mogu...

Potrebno je ispuniti ove uslove DA UŽIVATE U LUKSUZU! Svi se mogu prijaviti!


Bliži se letnja sezona, a vlasnici nepokretnosti na moru već su počeli polako da se pripremaju. Ovo dokazuje i neobičan oglas za posao koji je osvanuo na hrvatskoj platformi za zapošljavanje.

Na PickJobs objavljen je oglas za posao koji je za kratko vreme privukao veliku pažnju.

Naime, firma Villa Gabriela d. o. o zapošljava dve osobe koje će da testiraju sadržaje u vili zbog pripreme za prestojeću letnu sezonu. Oglas je nazvan: „Testeri sadržaja u luksuznoj vili“. Mesto rada je Korčula, Hrvatska, a posao bi se obavljao sedam dana.

Nije navedeno da mogu da konkurišu samo državljani Hrvatske, tako da svako kome je interesantno da testira sledeće sadržaje ima šanse da se zaposli:

Kajaci, bicikli, romobili, stoni tenis, stoni fudbal, teretana, biljar, PS4, trambolina, mreža uz more, ljuljaške, ležaljke.

Osim navedenih sadržaja, posao uključuje i proveru čistoće vile, testiranje kompletne funkcionalnost kuhinje (testiranje svih aparata), soba (dušeci, klime, ormari), kupatila, dnevnog boravka, vešeraja i dvorišta.

Takođe, kako se navodi u oglasu za posao, kontroliše se urednost plaže, ocenjuje domaćin (osoba koja dočekuje goste) i recenzira Vila Gabriela.

Od budućnih zaposlenih se očekuje da rade 8 sati dnevno. Biće smešteni u pomenutoj vili koja se za goste u predsezoni naplaćuje 700 evra po danu, a za navedeni period rada 4.900 evra, stoji u oglasu.

Očekuje se da sugerišu šta bi boravak u luksuznoj vili učinilo još boljim, a osim toga dužni su da naprave kratak video dnevnik svakog dana.

Idealni kandidati su, kako se navodi, ljudi u dobroj formu, sportskog duha, komunikativni, koji su se susreli sa snimanjem video zapisa.

Kurir.rs/Poslovni dnevnik

Bonus video:

OVO ĆE NA LETO BITI TOP DESTINACIJA: Srbija ima NOVI BISER, jedno mesto blizu Zlatibora totalni hit!

02:02

OVO ĆE NA LETO BITI TOP DESTINACIJA: Srbija ima NOVI BISER, jedno mesto blizu Zlatibora totalni hit!


Kurir

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments