субота, 20 августа, 2022
spot_img
HomeSve vestiU fokusuUselio se u kanceliraju da ne bi plaćao kiriju: Poslodavac nije imao...

Uselio se u kanceliraju da ne bi plaćao kiriju: Poslodavac nije imao razumevanja (VIDEO)


Foto: screenshot/tiktok.com/calm.simon

Kako je objasnio, nije dovoljno plaćen da priušti, stan te je ovako odlučio protestovati protiv svog poslodavca. Video je skupio preko 13 miliona pregleda, a Sajmon je uskoro otpušten.

Nakon što su u kompaniji u kojoj Sajmon radi prebacili da se posao zbog korona virusa obavlja od kuće, on je kao slabo plaćen zaposlenik odlučio da se useli u kancelariju koja je većinu vremena bila potpuno prazna.

@calm.simonCheck out my new apt♬ original sound – Calm Simon

Na svom TikToku objavio je video kako priprema svoj novi “životni prostor”, a snimio je sebe kako raspakuje kofer sa odećom, potrepštinama i ostalim ličnim stvarima.

– Selim se iz svog stana u kabinu na poslu. Ne plaćaju me dovoljno kako bih radio u kancelariji i imap stan, pa ću u znak protesta živeti na poslu. Videćemo koliko ću dugo izdržati – napisao je Sajmon smešten u centar Sijetla.

Nakon što je njegov prvi video skupio preko 13 miliona pregleda, Sajmon je nastavio dokumentovati svoj život, a uspeo je da izgura četiri dana.

@calm.simon Reply to @sussybakaboyo ♬ original sound – Calm Simon

– Tehnički, ovako nikad ne možeš zakasniti na posao – bio je oduševljen Simon.

Njegov plan pošao je po zlu kada je poslodavac saznao šta je Džekson učinio. On ga je prisilio da napusti svoj novi “dom”, a iz odela za ljudske resurse nakon objavljenih videa tražili su da Sajmon iste obriše.

– Desilo se to mnogo ranije nego što sam očekivao. Ali, hvala što me pratite. Ovo je kraj ovog poglavlja, ali nije zadnje što ćete videti od mene – napisao je Džekson i dodao kako bi tu verovatno živeo zauvek da se nije snimao.

@calm.simon Pineapple & ham #homingfromwork ♬ original sound – Calm Simon

U videu postavljenom u utorak, Džekson je svoju publiku obavestio kako je otpušten sa posla, ali zahvalivši im se na brojnoj podršci i ljubavi koju su mu ukazivali. Takođe, rekao je da razmišlja da sad TikTok bude njegov posao.

– Skupio sam toliko pregleda, pa možda mogu napraviti nešto od toga. Ako ne uspe, uvek mogu naći drugi posao – rekao je i dodao kako nije isključeno da nekad ponovo radi kancelarijski posao.

– Ovo je bilo zabavno. Svi smo znali krajnji ishod, ali smo se nadali najboljem – napisala je jedna korisnica.

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments