недеља, 14 августа, 2022
spot_img
HomeSvetAmerikaLEKARI SE BORE ZA ŽIVOT: Holivudska glumica u kritičnom stanju nakon teške...

LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT: Holivudska glumica u kritičnom stanju nakon teške nesreće


AMERIČKA glumica En Heč (54) u kritičnom je stanju nakon saobraćajne nesreće u Los Angelesu.

Heč, dobitnica nagrade Emmy, svojim se Mini Cooperom zabila u garažu u naselju Mar Vista. Automobil i kuća su se zapalili, a Heč je izvučena iz olupine i stavljena na nosila pre nego što je hitno prevezena u bolnicu. Intubirana i lekari se bore za njen život.

Iako je automobil registriran na En Heč, još uvek nije potvrđeno da li je glumica upravljala vozilom. Mediji takođe navode detalje kako je En pobegla s mjesta druge nesreće pre nego što se vozilom zabila u garažu. Navodno je prošla kroz znak stop i nepropisno vozila.

Prema vatrogasnoj službi Los Anđelesa, jedna je žena pronađena u automobilu i prebačena u bolnicu. Iako je zgrada sada “nenastanjiva”, vlasnik kuće je na sreću nepovređen.

“Imali smo višestruki incident. Imali smo saobraćajnu nesreću, žena je zaglavila u automobil, a taj isti automobil uzrokovao je požar koji smo morali da rešimo”, rekli su iz vatrogasne službe Los Anđelesa.

Heč je poznata po ulogama u filmovima kao što su Psiho, Doni Brasko i Cedar Rapids, ima dvoje dece, a između 1997. i 2000. godine je bila u ljubavnoj vezi s voditeljkom Elen DeDženeris.

Izvor: Index Foto: Wikimedia

Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments